Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Facebook вирус или?

Featured Replies

Абе от скоро забелязах, че профила ми във фейса харесва някакви страници които не съм харесвал, какво да правя, отхаресвам я и след 1 ден пак ми се харесва сама, онзи ден пък някаква друга страница съм харесал УЖ какво става? как така сама ми се харесва, особено някаква страница със някакви тениски ли какво са 10 пъти я отхаресвам, току що ми пише преди 1 час, че съм я харесал...........

Сменете си паролата на фейса, отхаресайте там каквото искате и чакайте резултат :)

Отхаресай се изобщо от фъкбук и ще спрат да те тормозят безумията му.

• Автор

Не не е от паролата ....... строго сектретно ми се пази, а и не мисля, че някой ще влезе за да хареса някаква си страница цццц... :D

Фейсбук страници пускат линкове към сайтове с някаква актуална новина. Ти кликаш и ти изкарва един прозорец, в който да потвърдиш, че си пълнолетен или нещо такова. Няма значение какво кликаш, ти харесваш дадена страница без да знаеш. Така се продават български фенове във фейсбук, а ти си поредния продаден фен :D Ако видиш някоя страница да пуска такъв линк, най-добре я отхаресай.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.