Премини към съдържанието
  • Добре дошли!

    Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

    Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

     

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

An0n

Всичко за Path of Exile

Препоръчан отговор


Path of Exile

Публикувано изображение


Препоръчвам на всички да гледат клипа, който съм дал горе, но ако на някой му се чете нещо на български, ще трябва да се задоволи с моето ревю.

Всъщност ревю е силно казано, тъй като още не съм завършил играта. Това което мога да покажа аз е първо впечатление. А то, дами и господа, беше уникално добро.


Така, че както е "Пътят на Изгнанието"? Някой казват, че е по-добрата алтернатива на Dialbo. Така, както Diablo 3 трябваше да бъде направена. Ако сте запознати, Diablo 3 прекалено много се отдалечи от стила и архитектурата на 2, като това издразни доста фенове. Path of Exile отново ни връща в тъмните и демонични времена на Diablo 2, но това не означава, че е поредното копие пуснато в интернет.


Всъщност играта е много оригинална и по мое мнение ще постави началото на нов тип RPG'та, които тепърва ще се развиват.

Първо в играта е застъпена бартерната система и не се използват стандартните Gold Coins, както в други игри. Или с други думи, в тази игра няма пари, поне не по начина по който всички сме свикнали. Вместо тях се използват ценни предмети, които иначе имат и друга функция. Примерно скрол за телепортиране до града. Да, всички знаем за какво е. Но в играта такъв може да се използва и като валута и да се размени за др предмети. Пълният списък може да намерите тук : POE - Currency


Друга уникална механика в играта е "Пасивното Дърво на Скилове". Да, пасивно. От него не може да получите никакви скилове, които да се активират и използват в битка. Следващото интересно нещо е, че всички пасивни скилове са налични за всички класове. Просто всеки от тях започва на различно място и така определени пасивни са по-трудно достъпни от други. За какво говоря може да видите тук : Passive Skill Tree.


Тогава къде са активните скилове които всеки клас притежава? И тук нещата стават интересни. Всички скилове идват от магически камъни, които могат да бъдат използвани от всеки като се слагат в дупки по дрехите или оръжията. Това означава, че може да започнете с мародер (боец клас с много защита) и след това ако намерите камъни, които имат видове атаки с лък - да, може да ги използвате. Може да правите дори магии с тях, все едно сте мейдж. И сега идва въпроса - Тогава какво значение има какъв клас съм избрал, щом всички скилове идват от камъни, които всички могат да използват? И значението идва от "Пасивното Дърво на Скилове". Ако изберете Вещица, ще започнете с разположение където пасивни скилове от типа на повече интелект или поражение от магиите ще са по-достъпни, отколкото тези за лък. И така става по-логично вещицата да използва магии, отколкото атаки с лък. Но все пак може да го направи. Нищо не ви ограничава.


Въпросните камъни за скилове са разделени на три вида - интелект, сила и ловкост. Самите камъни имат ниво, което следователно става и нивото на скила в самите тях. Така примерно ако се използва камък за магия, който е от тип "Интелект" след определено ниво ще се покачи и изискването за интелект от самия герой. Това е също една от причините марудер да не е много успешен с тях, тъй като той започва с много сила и не толкова интелект. Нагледно може да ги видите тук : Skill Gems


Освен по изискванията си (сила, интелект и ловкост) може да се каже, че камъните във всеки раздел са разделени на два типа. Първият са стандартните активни скилове. За интелект камъните това са видове магии, за ловкост видове стрелби с лък и удари с два меча. За сила - видове силни удари и завъртания с оръжия за две ръце. Освен това обаче има и подпомагащи камъни. Те влияят на камъните, които са поставени в същия предмет и са свързани помежду си. Примерно ако в оръжието имате две дупки и на едната сложите "Fireball" което очевидно е огнена магия, след това във втората дупка може да сложите "Cold Support", което няма да може да се използва самостоятелно, но ще добави Cold атака към скила "Fireball" който нормално има само огнена.


За сега повече няма да пиша, че и без това никой няма да го прочете. За повече информация вижте това :

Exile Yourself to the Unforgiving Continent of Wraeclast!

Ето и няколко представящи клипа за различните класове в играта:

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Мога само да добавя, че върви безпроблемно на Линукс с Wine ако на някой от Линукс феновете му се играе. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Има ли тук някой от Варна който може да ми помогне?Ако има пишете ми на лично да не спамим темата.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ако имате въпроси питайте.Имам 1 40 левел и съм я минал играта на първата трудност.Направил съм първите 5-6 куеста и на български и можете да ги видите в канала ми в YT.Ако играете соло е по-добре да сте с магиосница или стелец.Защото има някой доста трудни босове.


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×
×
  • Добави ново...