Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с преносим твърд диск - Passport

Featured Replies

Здравейте!

Имам проблем с преносим твърд диск - Passport, който сам си причиних, но се надявам някой да помогне.

Става въпрос, че всичко си беше ок, докато не го свързах към телевизора (LG), където се конвертира в DVR формат (за запис от ТВ). Преди да го конвертирам ми излезе съобщение, че след като се конвертира към DVR формат, няма да може да се ползва с компютър, но пък прочетох в интернет, че след това просто се прави Restore на твърдия диск и всичко е ок.

Да, но в момента компютъра въобще не ми отваря директорията на твърдия диск. Засича го като включено устройство, но до там. Нито виждам някъде Restore, нито нищо?

Някой да има идея как мога да си го ползвам отново с компютър? :(

Здравейте!

Имам проблем с преносим твърд диск - Passport, който сам си причиних, но се надявам някой да помогне.

Става въпрос, че всичко си беше ок, докато не го свързах към телевизора (LG), където се конвертира в DVR формат (за запис от ТВ). Преди да го конвертирам ми излезе съобщение, че след като се конвертира към DVR формат, няма да може да се ползва с компютър, но пък прочетох в интернет, че след това просто се прави Restore на твърдия диск и всичко е ок.

Да, но в момента компютъра въобще не ми отваря директорията на твърдия диск. Засича го като включено устройство, но до там. Нито виждам някъде Restore, нито нищо?

Някой да има идея как мога да си го ползвам отново с компютър? :(

Като го форматирате

• Автор

Като го форматирате

Ясно, но как да го форматирам? Преди го форматирах като вляза в My Computer и с десен бутон давам Format и е готово. Но сега не ми излиза нищо на My Computer.

Единствения достъп до диска е тук:

Публикувано изображение

Разцъках навсякъде, но никъде не виждам Format или Restore?

Ясно, но как да го форматирам? Преди го форматирах като вляза в My Computer и с десен бутон давам Format и е готово. Но сега не ми излиза нищо на My Computer.

Единствения достъп до диска е тук:

Разцъках навсякъде, но никъде не виждам Format или Restore?

Administrative tools->COmputer Management->Storage

или където се намира при вас storage

• Автор

Administrative tools->COmputer Management->Storage

или където се намира при вас storage

Само това ми излиза... :(

Публикувано изображение

Подчертаното с червено е въпросния преносим диск.

Редактирано от fresh`` (преглед на промените)

Само това ми излиза... :(

Подчертаното с червено е въпросния преносим диск.

изтривате партицията, създавате я наново и форматирате

• Автор

изтривате партицията, създавате я наново и форматирате

А после как става създаването? Понеже ми се вижда малко рисковано да трия, макар, че като гледам май няма друг изход?

Редактирано от fresh`` (преглед на промените)

А после как става създаването? Понеже ми се вижда малко рисковано да трия, макар, че като гледам май няма друг изход?

Десен клавиш в долната част (където е партицията) има опция за създаване на нова ако имате свободно пространство

• Автор

Десен клавиш в долната част (където е партицията) има опция за създаване на нова ако имате свободно пространство

Ok, много благодаря, ще пробвам! :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.