Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Препоръка за проточен бойлер

Featured Replies

Здравейте :) Налага ми се да поставя монофазен проточен бойлер. Подчертах монофазен, за да няма излишен спам, също така ще помоля, да не ми се натрапват мнения за обемни бойлери, за което благодаря предварително.

Та на въпроса....Интересуват ме впечатления за модел, мощност и дали ще има достатъчно топла вода през зимата за къпане.Държа да уточня че "банята" няма изградена ВиК инсталация за топла вода.Просто се нуждая нещо от този тип:

http://www.bagira.bg/938/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BB%D0%B5%D1%80-diplomat-alfa-8

За да няма спамене, на тема ел.инсталация, ще поясня, че е прекаран трипроводен кабел със сечение 6 мм и е защитен с дефектнотокова защита.

Благодаря на отзовалите се :)

Здравейте :) Налага ми се да поставя монофазен проточен бойлер. Подчертах монофазен, за да няма излишен спам, също така ще помоля, да не ми се натрапват мнения за обемни бойлери, за което благодаря предварително.

Та на въпроса....Интересуват ме впечатления за модел, мощност и дали ще има достатъчно топла вода през зимата за къпане.Държа да уточня че "банята" няма изградена ВиК инсталация за топла вода.Просто се нуждая нещо от този тип:

http://www.bagira.bg/938/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%BE%D1%87%D0%B5%D0%BD-%D0%B1%D0%BE%D0%B9%D0%BB%D0%B5%D1%80-diplomat-alfa-8

За да няма спамене, на тема ел.инсталация, ще поясня, че е прекаран трипроводен кабел със сечение 6 мм и е защитен с дефектнотокова защита.

Благодаря на отзовалите се :)

Братовчед ми си направи такъв но 10 киловата за село и сам го пробвал миналата зима. Определено вършеше много добра работа без да се притеснява за продължителността на къпане. Преди нова година монтирахме подобен на този в новоизкаран апартамент и също вършеше работа, но не забравяй, че зимата не е била толкова студена. Като добавиш преди банята една ракийка, температурата на водата ще ти е точно по "мярка".

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Аз бих ти препоръчал http://www.boileri-relax.com/#p2 , вкъщи имам такъв бойлер (6,5kW)  и близо 15 години работи без никакъв проблем, преди около седмица се колебахме между такъв какъвто ти си споделил и Релакс 7,0 kW.

Новия бойлер беше за един приятел, който преди това имаше теси (проточен), след покупката остана много довелен и каза че разликата е  значителна ...... Разгледай ги, няма ги в много магазини, но според мен си заслужават .....

Редактирано от Jokerface (преглед на промените)

Подобно на Joerface, ще препоръчам релакса, ама да е под налягане и 7, 8 kW....тия малките цикни, дипломатските, елдомските и пр. са за миене на крака или подмиване.....
Друг по-добър вариант за проточен бойлер е уреда да е с небългарски произход ! 
Сименс , Stiebel Eltron  и др.

Това с ДТЗ-то е добре, че го имаш. Предвид факта, че ще се ползва под постоянно напрежение уреда, бих заложил на вносен и марков бойлер!

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Благодаря на отзовалите се :beer: и се извинявам, че не споделих по-рано, но нямах възможност....Спрях се на този. Пробвах го в студените дни и останах доволен :) Надявам се, да нямам проблеми :shower:

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.