Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчезващ хард диск

Featured Replies

Compaq Deskpro EN Series, P2 na 400Mhz, мъча един хард QuantumFireball CR4.3A.

Уж няма грешки, обаче не бутва. Харда е от стария комп и си е наред. Биоса го разпознава коректно, но после изкарва само мигащ курсор на черен екран. Пробвах с бутваща дискета и няма хард! Пробвах с бутващо CD харда го има, Windows-а се инсталира коректно до първия рестарт когато пак няма хард. Пробвах различни комбинации от кабели, джъмпери и тн и нищо.....-)

Compaq Deskpro EN Series, P2 na 400Mhz, мъча един хард QuantumFireball CR4.3A.

Уж няма грешки, обаче не бутва. Харда е от стария комп и си е наред. Биоса го разпознава коректно, но после изкарва само мигащ курсор на черен екран. Пробвах с бутваща дискета и няма хард! Пробвах с бутващо CD харда го има, Windows-а се инсталира коректно до първия рестарт когато пак няма хард. Пробвах различни комбинации от кабели, джъмпери и тн и нищо.....-)

<{POST_SNAPBACK}>

Единственото за което се сещам е да ти препоръчам да го вържеш като Master-Single. Т.е. на IDE1 шината без други устроиства. CD-Rom-а го вържи на IDE2. Имал съм такива проблеми и по този начин са се разрешавали.

• Автор

Точно така съм го вързал. И Compaq diagnostik от дискета не намира грешки. Ще пробвам да флашна Biosa ....

• 4 седмици по-късно...
Точно така съм го вързал. И Compaq diagnostik от дискета не намира грешки. Ще пробвам да флашна Biosa ....

- я кажи докъде стигна щот и аз май съм така.......... ;)

- я кажи докъде стигна щот и аз май съм така.......... :wors:

Единственото за което се сещам е да ти препоръчам да го вържеш като Master-Single. Т.е. на IDE1 шината без други устроиства. CD-Rom-а го вържи на IDE2. Имал съм такива проблеми и по този начин са се разрешавали.

А, и пробвай с изключен СD-ROM. Мой познат имаше подобен проблем и се оказа, че с някои от ъпдейтите на Windows нещо се е замазало. След преинсталация се оправи. При мен също се получаваше, но виновника си беше HDD-то.

И малко в страни от темата, дика на първата ми машина беше Quantum. След около година и нещо започна да дава лоши сектори. И понеже не се бях появялвал тогава един два дни в нета, заради преинсталиране, един познат, след като ме попита къде съм се загубил и аз му разказах за това, че диска ми започна да гърми, ме попита: "Абе Нед, с тротил ли го напълни или е Quantum" ;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.