Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Овърклок на РАМ (Kingston HyperX Genesis Grey 1600Mhz)

Featured Replies

Здравейте искам да си клокна рамта от 1600Mhz на 1866Mhz гледам че рамта е има същата по магазините и на 1866 ако направя таймингите,волтажа и чест/отата като на онея дали ще успея.И имам един въпрос вазможно ли е паметта тотално да се прецака дори след махане на батерия на дъното и тн.

Ето малко инфо:

CPU: FX-6100 

RAM: Kingston HyperX Genesis Grey 2x4 1600Мhz

MB: Asrock 970 Pro3 

PSU: Fortron Hexa 500W

таймингите на рамта в момента са: 9-9-9-27 

мисля да ги направя: 11-11-11-27

Редактирано от CpuKiller (преглед на промените)

Каква е позлата от това занятие ? Няма особено значение дали ще е на 1600MHz или 1866Mhz.. високите честоти се усещат повече при тестове, предполагам не правите такива !? :) Поздрави!

• Автор

Каква е позлата от това занятие ? Няма особено значение дали ще е на 1600MHz или 1866Mhz.. високите честоти се усещат повече при тестове, предполагам не правите такива !? :) Поздрави!

Някъде бях чел че  таква честота на рамта  било препорачително за моето CPU пак и гледах тестове между 1600 и 1866 ,и разликата не беше мн малка . Но може и да не го направя даже май няма че ме е шубе да не прецакам рамта макарче ушким има доживотна гаранция.

ПП. Но сега гледах други тестове разликата найстина не е много голяма и май ще си остана на 1600Mhz.

Редактирано от CpuKiller (преглед на промените)

Някъде бях чел че  таква честота на рамта  било препорачително за моето CPU пак и гледах тестове между 1600 и 1866 ,и разликата не беше мн малка . Но може и да не го направя даже май няма че ме е шубе да не прецакам рамта макарче ушким има доживотна гаранция.

Не е проблем да се направи овърклок, но ако е за игри няма никакъв смисъл! Повечето производители на хардуер, препоръчват да не се прави овърклок на компоненти със риск, да се избегне повреда над даден компонент и да отпадне гаранцията! Поздрави!

• Автор

Ми отказах се няма да е променям. 

Благодаря за отделеното време ! 

Здравейте искам да си клокна рамта от 1600Mhz на 1866Mhz гледам че рамта е има същата по магазините и на 1866 ако направя таймингите,волтажа и чест/отата като на онея дали ще успея.И имам един въпрос вазможно ли е паметта тотално да се прецака дори след махане на батерия на дъното и тн.

Ето малко инфо:

CPU: FX-6100 

RAM: Kingston HyperX Genesis Grey 2x4 1600Мhz

MB: Asrock 970 Pro3 

PSU: Fortron Hexa 500W

таймингите на рамта в момента са: 9-9-9-27 

мисля да ги направя: 11-11-11-27

При тово което искаш да правиш рамта ти ще работи по-бавно , понеже таймингите са по-високи.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.