Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безплатна платформа за сайт

Featured Replies

Здравейте !

Може ли да ме упътите малко.

Трябва ми безплатна и лесна платформа за управление на сайт (училищен сайт). Разгледах раздела и изтеглих joomla, тя ще ми свърши ли работа ?

PHP Fusion би бил по-простичък. Joomla също би свършила работа, но там нещата са една идея по-сложнички.

Здравейте !

Може ли да ме упътите малко.

Трябва ми безплатна и лесна платформа за управление на сайт (училищен сайт). Разгледах раздела и изтеглих joomla, тя ще ми свърши ли работа ?

Wordpress има хубави теми за училищен сайт. Ако желаеш мога да ти пратя 2 такиви.

• Автор

Wordpress има хубави теми за училищен сайт. Ако желаеш мога да ти пратя 2 такиви.

Мерси за предложението, но wordpress не е ли за блогове ?

Мерси за предложението, но wordpress не е ли за блогове ?

И за сайтове се ползва, но съм останал с впечатлението че може да е леко ограничен откъм някои възможности, например модулът му за форум е доста..беден...

Впечатлението за ограниченията са пряко уменията ти, та се въздържай от мнения, защото са подвеждащи. Има мостове към SMF, phpBBForum или пък се пишат за конретен.

Впечатлението за ограниченията са пряко уменията ти, та се въздържай от мнения, защото са подвеждащи. Има мостове към SMF, phpBBForum или пък се пишат за конретен.

Чете ли какво пиша - говоря за модулчето, не за мостовете към разни форумни системи евентуално. Модулът на Wordpress за форум е пълна скръб, та добре че има мостове към някои други форумни системи. Но не всеки може да си напише мост към желаната система.
  • 3 години по-късно...

Здравейте много се извинявам ако въпросът ми не е за тук но скоро си направих сайт в wixside и бих искала да си сложа когато имат въпроси и ми пишат на сайта веднага да ми излиза на телефона както при mesengera за facebook но незнам как и дори и как се казва.Можете ли да ми помогнете.Благодаря

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.