Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

нощем не мога да заспя

Featured Replies

Моя проблем е ,че не мога да заспя нощем.... следобяд и така нататък мога ,но обаче в нощта не мога..нямам сън цял нощ не съм заспал,но когато стане часа към 8 или така нататък мога да заспя и тояа ме вбесява :angry22:  вчера като по чудо съм заспал към 4 часа полунощ и се събудих в 11 часа и то ме събудиха ,но странното е ,че не чувствам много сънлив мога направо да стана и готово... :mad:  не мога да прастана да си пее на ум или да си мисля за песен :huh: моля ви за помощ

Ми недей да спиш през деня и след една безсънна нощ ще ти се спи адски много на следващата вечер.

Глътни 200-300 грама твърд алкохол и ще спиш, като къпан. Това в кръга на шегата, разбира се. Иначе би трябвало да станеш алкохолик.

Моя проблем е ,че не мога да заспя нощем.... следобяд и така нататък мога ,но обаче в нощта не мога..нямам сън цял нощ не съм заспал,но когато стане часа към 8 или така нататък мога да заспя и тояа ме вбесява :angry22:  вчера като по чудо съм заспал към 4 часа полунощ и се събудих в 11 часа и то ме събудиха ,но странното е ,че не чувствам много сънлив мога направо да стана и готово... :mad:  не мога да прастана да си пее на ум или да си мисля за песен :huh: моля ви за помощ

Доста хора го имат този проблем.Съветвам те да опиташ с усилено физическо натоварване - предполагам,че като се изтощиш ще заспиш по-лесно.Важен момент е натоварването да не бъде с  висока честота,а да трае продължително време.Комбинацията сутрин 45 мин. крос,а вечер примерно плуване около час може би ще помогне.Хапчета за сън не те съветвам да опитваш в никакъв случай.Тези от тях,които ще ти свършат работа се изписват със зелена рецепта и към тях има ясно изразено привикване,а другите регистрирани като хранителни добавки не си заслужават и споменаването.Известна улеснение в заспиването може да получиш при използването и на подходящи билкови смеси.

Ако нищо не помогне,не се отчайвай.Не знам с какво се занимаваш,но се опитай да си организираш нещата така,че да бъдат съобразени с денонощният ти цикъл на активност - примерно през нощта да отмяташ основното количество работа,която имаш за денонощието.

• Автор

Ми недей да спиш през деня и след една безсънна нощ ще ти се спи адски много на следващата вечер.

Еми аз не се опитвам да спя през деня дори мразя да спя тогава ,но след като не съм спал цяла вечер на сутринта ми се спи адски много и очите ми дори сам се затварят  :P

Доста хора го имат този проблем.Съветвам те да опиташ с усилено физическо натоварване - предполагам,че като се изтощиш ще заспиш по-лесно.Важен момент е натоварването да не бъде с  висока честота,а да трае продължително време.Комбинацията сутрин 45 мин. крос,а вечер примерно плуване около час може би ще помогне.Хапчета за сън не те съветвам да опитваш в никакъв случай.Тези от тях,които ще ти свършат работа се изписват със зелена рецепта и към тях има ясно изразено привикване,а другите регистрирани като хранителни добавки не си заслужават и споменаването.Известна улеснение в заспиването може да получиш при използването и на подходящи билкови смеси.

Ако нищо не помогне,не се отчайвай.Не знам с какво се занимаваш,но се опитай да си организираш нещата така,че да бъдат съобразени с денонощният ти цикъл на активност - примерно през нощта да отмяташ основното количество работа,която имаш за денонощието.

Благодаря ще пробвам

Ами именно де - ти един вид си взимаш съня за денонощието през деня. А ако въобще не спиш една вечер и един ден - на следващата вечер ще ти се спи 100%. А ако пък го комбинираш и с усилено физическо натоварване ще е още по-добре.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.