Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с youtube

Featured Replies

Здравейте, не знам къде трябва да публикувам тема като тази и за това се извинявам. Този раздел ми се стори най-добре. Проблемът е следният : реших да си направя регистрация в тубата. Видях, че иска гугъл акаунта и направо от там си направих.. Всичко е ок докато не се стигна с логването. Винаги като влезна в тубата ми иска мейл и парола, за да влезна в акаунта си, но ВИНАГИ ми показва, че мейла или паролата е грешна ; И ВИНАГИ трябва да я сменям :Д ... Някви идеи защо  е така ? Благодаря предварително :)

Здравейте!

Да,по принцип винаги се изисква e-mail и парола,а относно това,че всеки път паролата,или e-mail-ът ви е грешен,това е ваша грешка,най-вероятно при писането на паролата бъркате нещо!

Единственото,което бих ви посъветвал в момента,е да си напишете e-mal-а и паролата на един текстов файл и оттам да си ги копирате и поставите в прозорчетата,които ви ги изискват,за да се логнете! ;)

Редактирано от terorDrEaM (преглед на промените)

• Автор

Не съм толкова прост :Д пиша най-елементари пароли 123456789qwe е такива  майла го гледам с лупа и пак пише, че е грешно :Д

Редактирано от professed (преглед на промените)

firefox разполага с разширение show my password, което показва конкретно набитите символи в текстовото поле за парола. Използвай го. Игра с регистър или кодировка е недопустима на *nix сървър.

• Автор

http://prikachi.com/images.php?images/899/6094899R.png

Реших да опитам както каза Profruit, но видях, че няма потребителско име, а само парола. Написах си емейла и паролата и ми исписа пак същото ..

Откакто се обединиха с шибаните Google простия им сайт за видеота се превърна в кошмар за потребителите. То не бяха смени на дизайна/интерфейса, то не бяха проблеми с login-a. И аз като теб имах този проблем. Как се бях нервирал не е истина. Ако някой ми дадеше копче с което да ги затворя завинаги щях да го натисна без да се замисля (все още бих го направил). Това което предлагам е да опиташ като мен:

1. Влизаш в YouTube

2. Login

3. Пишеш си username-a за youtube и паролата за youtube (не email и парола за google plus)

4. Ако не стане, кликваш на забравена парола и ти пращат линк с който я сменяш. После търсиш как беше изтриването на google акаунта (ако не ти трябва) или разделянето му от този за youtube (ако са слети). Гарантиран край на тоя цирк! Нещастниците им мръсни!

• Автор

Откакто се обединиха с шибаните Google простия им сайт за видеота се превърна в кошмар за потребителите. То не бяха смени на дизайна/интерфейса, то не бяха проблеми с login-a. И аз като теб имах този проблем. Как се бях нервирал не е истина. Ако някой ми дадеше копче с което да ги затворя завинаги щях да го натисна без да се замисля (все още бих го направил). Това което предлагам е да опиташ като мен:

1. Влизаш в YouTube

2. Login

3. Пишеш си username-a за youtube и паролата за youtube (не email и парола за google plus)

4. Ако не стане, кликваш на забравена парола и ти пращат линк с който я сменяш. После търсиш как беше изтриването на google акаунта (ако не ти трябва) или разделянето му от този за youtube (ако са слети). Гарантиран край на тоя цирк! Нещастниците им мръсни!

Хехе, мерси ! И на кой подяволите му трябва гугъл профил освен на някой **** американец.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.