Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Kaspersky Antivirus FREE 1 year

Featured Replies

http://www.asus.com/event/2013/mb/KL_ASUS_ROG/index.htm

мисля, че е само за потребители на ASUS ROG

+ For anyone used mainboard Aus Rampage IV series, V series Maximus, Maximus IV series, Crosshair V series (access LINK)

Редактирано от ivan_baroveca (преглед на промените)

Някой да каже нещо за тази промоция http://usa.kaspersky.com/kav-offer ?

Без никакъв шанс за промо код! Промо кодовете са различни за всеки потребител и доколкото знам трябва преди това да си  купил продукта  за да ти пратят после евентуално и промо кода. Същото и за KIS има такива промоции.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...
  • 2 месеца по-късно...

2014 RC се активира с бета код. 

ок мерси , а в 2014 олекотено ли е натоварването на процесора при свалянето на деф. в сравнение с 2013,

има ли някаква значителна разлика?

ок мерси , а в 2014 олекотено ли е натоварването на процесора при свалянето на деф. в сравнение с 2013, има ли някаква значителна разлика?

Програмата но е все още в бета тест но няма проблем с обновяването. Вие как установихте,че има натоварване при обновяването? 

Програмата но е все още в бета тест но няма проблем с обновяването. Вие как установихте,че има натоварване при обновяването? 

системата започва да се затормозява, когато почне да се обновява и всичко работи бавно.

вентилатора на лаптопа почва да шуми и т.н.

системата започва да се затормозява, когато почне да се обновява и всичко работи бавно.

вентилатора на лаптопа почва да шуми и т.н.

:D  Провери машината си понеже аз подобни проблеми никога не съм имал. Натоварва се процесора при слепването ама чак пък да работи бавно лаптопа .... такова нещо не съм имал дори с всичките бети на 2013 и 2014 версия .  :)

пп. ... и това е тема за промото,въпроси и мнения в подходящата тема.

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

:D  Провери машината си понеже аз подобни проблеми никога не съм имал. Натоварва се процесора при слепването ама чак пък да работи бавно лаптопа .... такова нещо не съм имал дори с всичките бети на 2013 и 2014 версия .  :)

пп. ... и това е тема за промото,въпроси и мнения в подходящата тема.

със сигурност и годинките на лаптопа оказват влияние, но с аваст фрее този проблем го нямаше

със сигурност и годинките на лаптопа оказват влияние, но с аваст фрее този проблем го нямаше

Моят лаптоп не е първа младост. На четири години е и винаги на него е бил Касперски - от версия 7 досега каквото се сетиш + виртуалка.

Един отчет на GetSystemInfo няма да е излишен - със сигурност има конфликти някакви. 

http://www.getsysteminfo.com/

При мен натоварване при ъпдейт не се наблюдаваше, но браузването беше от силно затруднено до невъзможно. Пробвано с IE, Opera и Firefox, без разлика. След ден я разкарах. Жалко за добрата оферта. Става дума за настолен компютър с задоволителни параметри.

• 3 години по-късно...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.