Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо alexa трафик ранга ми е висок?

Featured Replies

Защо alexa трафик ранга ми е висок?

Кой ти е сайта?

Инстралирането на Алекса widget понякога помага за подобряване на ранка, както и самият claim на сайта през Алекса.

Е това не е ли добре, че ти е висок ранка? До колкото съм запознат ранка се качва от посещенията на сайта, има хора който търсят сайтове в алекса, и колкото ти е по-висок има по-голям шанс да ти излезе по-напред сайта в резултатите.

Алекса ранг не е предпоставка за по-предно класиране в Гугъл. Съществуват инструменти, чрез които може да повишите този ранг, но не си заслужава. Всеки опит за манипулация рано или късно бива забелязан и сайтовете биват наказвани - примери доста в Гугъл.

А и колко хора търсят в Алекса? Повече отколкото в Гугъл? :)

• 3 седмици по-късно...

Не искам да кажа, че ранка в Alexa е критерии за по добра позиция в гооле, той се качва спрямо посещенията на сайта, колкото е по-голям по-добре има хора които го гледат.

...

Прегледай си изходящите връзки. Възможно е линкове към трети нежелани страни, маскирани из скриптове.

Публикувано изображение

• 3 седмици по-късно...

Нисък ти е трафика към сайта. Колкото повече посетители имаш, толкова повече ще спадне.

• 1 месец по-късно...

Нисък ти е трафика към сайта. Колкото повече посетители имаш, толкова повече ще спадне.

Абсолютно съм съгласен с това. Стойността на Alexa Traffic Rank (а и Global Rank като цяло) зависи пряко от посещаемостта на даден сайт.

• 2 месеца по-късно...

Абсолютно съм съгласен с това. Стойността на Alexa Traffic Rank (а и Global Rank като цяло) зависи пряко от посещаемостта на даден сайт.

да 

• 1 месец по-късно...

Alexa наистина се определя от посещенията на сайта. Колкото е по малък, толкова по добре. Alexa rank не е много точен за сайтовете от нашият регион.Що се отнася до Google , няма нищо общо с класирането.

• 2 месеца по-късно...

Алекса не може да знае колко посещения има даден сайт. Алекса не значи нищо и не е критерии за нищо.. 

• 2 седмици по-късно...

Алекса ранга е висок понякога и когато имаш връзки от сайтове с визок Алекса ранг. Иначе броя на връзките определят ПР

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.