Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

methandienone 10mg

Featured Replies

Здравейте..искам да попитам...който е запознат с  анабола "methandienone " ..сега мисля да почвам да го вземам на 19 години съм..имам опит в спорта..искам да попитам ..има ли смисъл да го вземам и какви са страничните ефектри..мисля да вземам по 2 хапчета на ден..

Eфект не мога да ти кажа дали ще видиш при всеки е различно . Препоръчителната доза 15-30мг дневно за мъже предпоръчително е да го смесиш с тамоксифен за да намалиш шанса от гинекомастия. Имай впредвид,че ще се уводниш от него и ще трябва да чистиш после.

Лична препоръка : Не се занимавай с глупости и една мъдра мисъл " There аre no shortcuts to any place worth going" ...

Редактирано от Dream Savior (преглед на промените)

• Автор

Eфект не мога да ти кажа дали ще видиш при всеки е различно . Препоръчителната доза 15-30мг дневно за мъже предпоръчително е да го смесиш с тамоксифен за да намалиш шанса от гинекомастия. Имай впредвид,че ще се уводниш от него и ще трябва да чистиш после.

Лична препоръка : Не се занимавай с глупости и една мъдра мисъл " There аre no shortcuts to any place worth going" ...

Ами мога ли да вземам methandienone без нищо друго и да не получа гинекомастия..смисъл на мен гърдите ми са много релефни ..не съм начинаещ и като си тренирал и го вземам без да прекалявам с дозите..пак ли е възможно да развия гинекомастия ?

10 лева струва тамоксифена в интернет без рецепта в аптека няма да ти дадат мисля,че си заслуажава вместо после дадаваш 3-4 бона да те режат :)

По-добре не взимай никакви глупости. Ако искаш да си тренираш го прави естествено. Резултатите ще са в пъти по-малко видими, но постоянни и ще имаш сила, а не само надути буци пълни с вода и цялата менделеева таблица в организма си.

След години да не се чудиш защо боледуваш често и обикаляш по болници с странни симптоми незнайно от какво.

Явно за 19години не ти е дошъл акъла и много искаш да се самоубиеш от глупост. Не, не ни слушай какво ти говорим. Много като теб вече плакаха!

Пълно е с ментета, дано този от който се снабдяваш ти е доверен човек. Много е вероятно да не взимаш това, което пише на опаковката или да не е в концентрацията активно вещество на една таблетка, която е написана.

Само метан не си заслужава според мен. Аз бих го използвал само за влизане в цикъла и после бих вкарал някакъв тестостерон или Винстрол.

Помисли и как ще излезеш от цикъла. Трибестан и клостилбегит ще ти трябват.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.