Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Описание на дейностите, свързани с ремонта на захранващи проводници - Помощ !

Featured Replies

Здравейте може ли някой да напише как се прави ремонт на захранващи проводници Публикувано изображение За сведения уча във морско училище Публикувано изображение Благодаря ви

Здравейте може ли някой да напише как се прави ремонт на захранващи проводници Публикувано изображение За сведения уча във морско училище Публикувано изображение Благодаря ви

Сега сериозно! Наистина това ли ви е въпросът? Има ли още нещо да ни кажете или ние да преценявама какви са тези проводници, какво захранват, как са включени, какво им е сегашното състояние и тъй нататък. И какво точно учите в това морско училище? Да не е само да плувате!

Ето какво се иска от мен: http://prikachi.com/images/348/6134348c.jpg пише го във полето: Да се извърши...

Ами щом го пише, действай! Уверен съм, че сам не знаеш какво се иска от теб, но едно е сигурно. Някой да ти разработи заданието, а ти да го представиш като готов материал. Да, ама НЕ!

Абе верно, за какви проводници иде реч? Защото захранващ кабел за касетофон се ремонтира по един начин, 10kV се ремонтира по съвсем друг.

Абе верно, за какви проводници иде реч? Защото захранващ кабел за касетофон се ремонтира по един начин, 10kV се ремонтира по съвсем друг.

Е! Аз му написах, че май само плуване учат. А той ми отговори лаконично със...... линк. Даже не се постара да напише 2 реда! Представям си даскала му колко е вещ!

Редактирано от Гост (преглед на промените)

Е! Аз му написах, че май само плуване учат. А той ми отговори лаконично със...... линк. Даже не се постара да напише 2 реда! Представям си даскала му колко е вещ!

Така е да. По принцип по мое време, винаги, когато сме имали задание за нещо, е ставало ясно за какво иде реч. Дори да си външен човек, прочитайки заданието можеш да разбереш какво се иска... Както и да е, да не ви занимавам с моите глупосто. Авторът - няма ли да подскажеш нещо?

• Автор

Добре само това можах да измисля: Да се локализира  повредения участък и посредством съединителни муфи се поправя кабела. :(

Добре само това можах да измисля: Да се локализира  повредения участък и посредством съединителни муфи се поправя кабела. :(

Приятел! Да ти обясня с две думи. Явно даскала на нищо не те е научил.

Ще обясниш за какви кабели иде реч, ако знаеш: високоволтови, нисковолтови, високочестотни, нискочестотни, кабели за данни и всички останали, защото има мноооооого голямо значение при всеки един раздел, как се процедира. Също и има прекалено голямо значение каква е техниката на безопасността при всеки един тип от кабелите. Дали са под напрежение, дали да изключени. Имаш ли понятие от техника или просто реши да караш това морско училище? То не е лошо.И може да стане от теб добър техник, стига да искаш. Ама с мъкчане и чудене, нищо няма да направиш.Написах ти. Давай по-сериозно, защото на теб ще шляпнат накрая двойката!

• Автор

Изпълняваме техническите мерки за безопаснот като преди пристъпване към работа, кабела задължителносе заземява от двете му страни.
Какви ЛПС - ръкавици диелектрични, щанга за проверка отсътвие на напрежение,каска с предпазен щит за лице, диелектрчни боти и т.н..
При НН също така клещи, отверки с изолирани дръжки.
Има и още ама по прегледай тъй с писание, ако оставим настрана,че ме мързи да пиша, няма как да стане.
Много са обемни нещата.Е обемни, чак да не те плаша, ама си има туй-онуй дето трябва да се попрочете и да се усмисли.

Може би нещо такова трябва да е  но доколкото знам на кораба няма заземяване, но както ида е :)

Изпълняваме техническите мерки за безопаснот като преди пристъпване към работа, кабела задължителносе заземява от двете му страни.

Какви ЛПС - ръкавици диелектрични, щанга за проверка отсътвие на напрежение,каска с предпазен щит за лице, диелектрчни боти и т.н..

При НН също така клещи, отверки с изолирани дръжки.

Има и още ама по прегледай тъй с писание, ако оставим настрана,че ме мързи да пиша, няма как да стане.

Много са обемни нещата.Е обемни, чак да не те плаша, ама си има туй-онуй дето трябва да се попрочете и да се усмисли.

Може би нещо такова трябва да е  но доколкото знам на кораба няма заземяване, но както ида е :)

Все пак + за отговора! Но за това, че теб те мързи ти да попрочетеш а не ние, имаш много здраве от...варненският владика! Аз мързеливите не ги толерирам. Най малкото в този форум! Аз да попрегледам и да пиша, а ти да опънеш кълки на палубата? Явно си за...брега.

Гърмиш кабела :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.