Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Добра ли е тази конфигурация

Featured Replies

Здравейте, днес ще ви попитам дали мога да се надявам още да играя игриците, защото конфигурацията ми е от 2008.

Intel Core Duo E6550 2.33 ghz

Ram- 2gb ddr2

Videocard:Saphire Hd 7750 1gb gddr5(като я купувах февруари тази година ме предупредиха, че захранването може да изгори но още не е :D :D

OC:Win xp sp3

Захранването:Atx Dendy Mt383 350W

Hdd Segate Sata 250gb 16mb/7200

дънна платка MB P534 Ix38 Quad,2D3-1333,2xE16,2xFw,GL

монитор Philips Tet 190S8FS

Та това е моята бричка и ако може да ми отговорите на въпроса дали още мога да се надявам да подкарвам игри и евентуално колко лв мога да взема на конфигурацията? Благодаря Предварително

Аз така и така не разбрах какво искаш.Да продадеш старите си компоненти,или питаш дали ще подкараш игрите?Ще ти отговоря и на двата въпроса: 1.Има си отделна тема за това колко пари ще вземеш от всичко това. 2.Има само един начин - пробвай сам.Да ти кажа и моето мнение - С този процесор едва ли,яко спъва видео картата.Рам паметта те ограничава също,може на много ниски настройки да подкараш,зависи и от резолюцията ти.Ако целта ти е да купиш нова конфигурация,може да запазиш видео картата си,както и хард диска и ще се направи нещо.

Редактирано от not (преглед на промените)

Китайските захранвания са със спестени защити и могат да изгорят всеки момент. Останалите компоненти също са в опасност заради това.

Иначе въпреки ниската му ефективност картата е супер икономична та не е проблем в това отношение както и сам си установил.

А продавача си е вързал гащите понеже при токови удари я ти признаят гаранцията я не. Ходи съди ЧЕЗ ако искаш. ;)

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Здравейте, днес ще ви попитам дали мога да се надявам още да играя игриците, защото конфигурацията ми е от 2008.

Intel Core Duo E6550 2.33 ghz

Ram- 2gb ddr2

Videocard:Saphire Hd 7750 1gb gddr5(като я купувах февруари тази година ме предупредиха, че захранването може да изгори но още не е :D :D

OC:Win xp sp3

Захранването:Atx Dendy Mt383 350W

Hdd Segate Sata 250gb 16mb/7200

дънна платка MB P534 Ix38 Quad,2D3-1333,2xE16,2xFw,GL

монитор Philips Tet 190S8FS

Та това е моята бричка и ако може да ми отговорите на въпроса дали още мога да се надявам да подкарвам игри и евентуално колко лв мога да взема на конфигурацията? Благодаря Предварително

Сменяй захранването, и си карай така докато събереш за нова машина. След това ще си ползваш захранването на новата машина, а старите части ще продадеш.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.