Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за лаптоп до 600 лева

Featured Replies

Здравейте :)

Бих бил много благодарен, ако ми дадете някаква насока за лаптоп до 600 лева. То май няма смисъл да казвам за какво ще го използвам, понеже за тия пари не бих могъл да поставям някакви условия. И все пак .... за интернет, филмчета, да си качвам от/на телефона разни неща и за други подобни дреболии. На външния вид не държа, по-скоро от към хардуер колкото повече може да се извлече за тия пари. Благодаря!

Много са скапани лаптопите за тия пари ! Всичко е със мизерни процесорчета и много кофти пластмаси. Ако не си на зор събери още някой лев да си вземеш нещо което ще те изкара поне до гаранцията си от 2-3 години. Ако събереш още 200 лева може да си вземеш ето тоя модел.

Samsung NP300E5X

Подходящ за Интернет, музика и филми Серия NP300E5X Процесор Intel Pentium B970 (2.3 GHz, 2MB кеш) Памет 4GB (1x4096) DDR 3 1333MHz Видео карта Intel HD Graphics (със споделена памет) Диск 500GB SATA (5400 оборота/минута) Екран 15.6-инчов (39.62 см.) - 1366x768, матов Оптично устройство Двуслойна DVD записвачка Свързаност LAN 10/100/1000 Мбит/сек, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0 Интерфейси
  • [*] 3x USB 2.0 [*] вгардена уеб камера [*] вграден микрофон [*] вход за микрофон [*] HDMI [*] VGA (аналогов изход за монитор или мултимедиен проектор) [*] изход за слушалки и тонколони [*] вход за мрежови кабел [*] 3 в 1 четец за карти памет (SD, SDHC, SDXC)

Батерия 6-клетъчна батерия (до 7 часа и 54 минути живот по данни на laptop.bg) Тегло 2.6 кг. (тегло с батерията)

749 лева

• Автор

Благодаря за предложението, но имам лимит от 600 лв. Лаптопа няма да се плаща от мен и няма възможност за доплащане от моя страна, иначе щях да дам и аз някой лев и да взема хубав, но това е тавана - 600лв.

Благодаря за предложението, но имам лимит от 600 лв. Лаптопа няма да се плаща от мен и няма възможност за доплащане от моя страна, иначе щях да дам и аз някой лев и да взема хубав, но това е тавана - 600лв.

Имаш избор,не се притеснявай!За тези парички ще можеш да си вземеш лаптоп(или нетбук) който ще задоволява нуждите ти.

И аз миналата година си взех един нетбуук за 560лв.(Acer Aspire one 725) който ми върши чудесна работа за гледане на филми на ЛСД телевизор,слушане на музика и сърфиране в нета,а и живота на батерията е добър!

Все пак това е ефтин продукт от който не трябва да очакваш качество или нещо подобно :D макар,че аз съм изненадан от изработката .

• Автор

Да точно така, за това съм написал, качествено, но като за 600 лева :D  Ясно ми е че няма да е като машинка за 1000 лева, но това е положението :P

Благодаря ви, Lenovo-то ми изглежда доста добре, май на него ще се спра в крайна сметка :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.