Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да преинсталирам?

Featured Replies

Здравейте,много ще се радвам ако можете да ми помогнете....имам оригинален диск,който върви с компютъра и искам да преинсталирам Уиндоус. Първият ми проблем е ,че като започна да правя преинсталацията ми се повявя съобщение че липсва iaStor.sys файл при което инсталацията не може да продължи. вторият проблем е че не разбирам много от такива неща :) и видях във форума че говорите за буутващо СD,аз не знам какво е това....ако може да мо обясните как протича инсталацията,какво е буутващо СД и дали проблема е в диска и защо ми показва подобно събщение...май станаха многог въпроси ...предварително мерси :)

Буутващото сиди зарежда само, ако му дадеш в биоса - боот фром сиди. Ако не му дадеш по подразбиране буутва от флопи или хард. Значи: 1. Рестартираш 2. Помпаш се на бутона "del" или "F11" (зависи от хардуера) докато не влезнеш в биоса. 3. В биоса на секция "Advanced ...." има опции "boot form" и трябва да си избереш на едно от трите места - CDROM. 4. Записваш биоса и слагаш диска на Виндовса. 5. След рестарт компютъра те пита дали да буутне CD-то... и ти му тряскаш "enter" 6. То буутва CD-то и зарежда файловете на Виндовса в рамта. 7. Пита те къде да инсталира Виндовса. 8. Ти изтриваш стария пъртишън C:\ и след това му даваш формат в NTFS. 9. Казваш на виндовса да се запише в чисто новия пъртишън C:\ 10. Той се записва. ENJOY ! p.s. Всичките тези операции ги правя срещу скромна сума за труда. За контакти пишете ЛС или на e-mail-а.

Буутващото сиди зарежда само, ако му дадеш в биоса - боот фром сиди.

Ако не му дадеш по подразбиране буутва от флопи или хард.

Значи:

1. Рестартираш

2. Помпаш се на бутона "del" или "F11" (зависи от хардуера) докато не влезнеш в биоса.

3. В биоса на секция "Advanced ...." има опции "boot form" и трябва да си избереш на едно от трите места - CDROM.

4. Записваш биоса и слагаш диска на Виндовса.

5. След рестарт компютъра те пита дали да буутне CD-то... и ти му тряскаш "enter"

6. То буутва CD-то и зарежда файловете на Виндовса в рамта.

7. Пита те къде да инсталира Виндовса.

8. Ти изтриваш стария пъртишън C:\ и след това му даваш формат в NTFS.

9. Казваш на виндовса да се запише в чисто новия пъртишън C:\

10. Той се записва.

ENJOY !

p.s. Всичките тези операции ги правя срещу скромна сума за труда. За контакти пишете ЛС или на e-mail-а.

<{POST_SNAPBACK}>

Съгласен съм, че в тези времена парите са кът, но този форум НЕ е за печелене, а за помагане на всички онези, които не знаят!

Предполагам, че всеки ще се съгласи с мен, че всички сме били новаци в тази област и благодарение на другите сме успяли да се научим на това, което знаем! Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

• 4 години по-късно...

Значи,дадох дел,и после ми излезнаха биос настройките,после натискаш да буутва на двд записвачката.Само че има проблем,имам две записвачки като първата,най-старата записвачка не работи,и проблема е такъв че буутва на старата записвачка която не работи,а не на новата.Новата записвачка я няма в адвенчет биос,само старата я има и за това не мога да превключа на новата.

Еми не разбирам чак толкова,просто последния път когато си прейнсталирах компа най старата записвачка си работеше и прейнсталирах без никакъв проблем,ама сега като и е станало нещо на старата,чрез новата не става да си прейснталирам компа защото просто новата записвачка като име я няма в биоса има я само старата записвачка.

Еми не разбирам чак толкова,просто последния път когато си прейнсталирах компа най старата записвачка си работеше и прейнсталирах без никакъв проблем,ама сега като и е станало нещо на старата,чрез новата не става да си прейснталирам компа защото просто новата записвачка като име я няма в биоса има я само старата записвачка.

Можете ли да отворите компютъра и да погледнете какви са кабелите, които вървят към записвачките? Широки/бели/ или тънки и по дебели/черни/?

Щом така и така не работи въпросната стара записвачка, защо изобщо стои в компютъра.. освен че пречи, не виждам каква друга функция изпълнява. :huh:

Eми като не бутва записвачката нямаш ли usb дето да бутва ?

В смисъл как да буутва усб?

Ами правиш си бутваща флашка с инсталация на Windows и го инсталираш от флашката, като съответно бутнеш инсталацията от нея.

Windows може да се инсталира и от флашка.

Инсталиране на Windows 7 с помоща на USB/DVD Download Tool

Само че не си казал каква ОС инсталираш. Но каквато и да е - принципът е същия.

p.s. Всичките тези операции ги правя срещу скромна сума за труда. За контакти пишете ЛС или на e-mail-а.

Можеш да си пуснеш услугите някъде другаде.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.