Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Насичане на видеото

Featured Replies

Здравейте колеги от близо седмица имам проблеми с видео клиповете (гледане на видео от компютъра и интернет) В какво се състои проблема:примерно гледам да речем клипче или филм и след 2мин от началото както си върви,почва да насича (цикли,на забавен кадър го гледам,на снимки) все едно процесора е на 100%, но като мръдна мишката и се оправя! И след 2 минути отново и отново мръдна ли мишката спира да насича и си върви нормално.Преинсталирах кодеците(k-lite mega pack last version) плейърите(GOM,VLC,Flash,windows media player,KM player) свалих си последните драйвери за видеото ъпдейтнах го и нищо-проблема си е налице.Диска ми е на 2 дяла единия 50 от 150свободни и съответно другия 80 от 850 . Ще кажете освободи място,така и направих сега са 70/150 и 200/850- резултата е - не помагаа. Дефрагментирах,почиствах, и нищо.Най-тъпото е това,че мръдна ли мишката се оправя.Четох из форума  доста , но точно за същия проблем не открих нищо.Още по-лошото е,че преди години ми се беше случвало пак на стария комп и нямам спомен как го оправих.Параметрите на компа ми ги има в описанието. Далеч съм от идеята,че проблема е хардуерен(не поради факта,че компа е в гаранция и съм сигурен в надеждноста му) а че съм му напускал тестове,като тези от рода в "everest'' hd tune '' и други тем подобни (eдинствено в HD tune има C7 грешка  за възможен увреден кабел)но това е от много преди проблема с видеото и не мисля,че трябва да се задава под въпрос.Също така нека спомена,че няма spyware и вируси,всичко си работи идеално,и най-новите игри си ги играя примерно без лагване. За мен проблема е софтуерен, днес случайно открих начин и изгледах един сериал от 40мин без проблем.В опити full screen,качество на картина,размер,плеар и кодеци да открия нещо,бях пуснал Task Manager (с win7) и го бях минимизирал за да гледам от него натоварването на процесора паралелно с видеото и то взе,че не ''насече'' нито веднъж.Затворих Task managera пуснах си отново да гледам и след 2мин почна да насича.Пуснах Task manager минимизирах го - проблеми никви.Аз пък връзка никаква немога да направя.Това почне да насича мръдна мишката или натисна произволен клавиш и се оправи,а сега пък при включен task manager си работи идеално.

Кажи какъв е компютъра с какви сарактеристики е

1 Вид на процесора

2 Дъно

3 Видео карта

4 С компютър ли си или лаптоп и каква марка е

Продължава ли проблема при други браузъри 

кои браузър ползваш

• Автор

Кажи какъв е компютъра с какви сарактеристики е

1 Вид на процесора

2 Дъно

3 Видео карта

4 С компютър ли си или лаптоп и каква марка е

Продължава ли проблема при други браузъри 

кои браузър ползваш

Написал сам в темата,че го има в подписа ми,но все пак: Дъно: ASRock 880GXH/USB3 Процесор:QuadCore AMD Phenom II X4 Black Edition 955, 3200 MHz RAM:Corsair Vengeance 2x2GB 2000MHz Хард: 1000GB WD Caviar® Black™, SATA 6Gb/s, 7200rpm, 64MB, Видео:GeForce GTX 460 1GB Захранване:Forton 400W

PC не лаптоп,браузър-Mozilla,IE,Opera,Google Chrome,-- плеари - GOM,VLC,KM,Flash player,WMP,

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.