Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Йешич - аут от ЦСКА?!?

Featured Replies

Миодраг Йешич вече не е треньор на ЦСКА, разбра "Топспорт".

В късния следобед вчера Васил Божков е решил да се раздели със сърбина. Той ще събере днес управата на "червените", за да им съобщи новината. По-късно пресслужбата на ЦСКА ще обяви официално за смяната на сърбина.

Много е вероятно е до края на месеца "армейците" да нямат нов наставник. Йешич замина вчера за Белград, за да вземе лиценз "Про" от школата на Люпко Петрович.

И аз така разбрах от Топспорт ама тая работа май не е много сигурна!

Дано Йешич се махне от ЦСКА защото само провали отбора викна всички смотани сърби а те нищо не прават време му беше да се маха и ЦСКА дано се съвземат малко cool.gifcool.gifcool.gif

Е жалко, хубаво си беше така с него, но...

Всичко хубаво си има и край

• Автор

Прав си GFreeman. С него щяхме /Левски/ да сме винаги шампиони, щото сега като се махне ще вземат да се съвземат!

Усещам, че Еди Ераносян е новия избранник. За жалост на всички сини фенове, защото той се е доказал на кормилото на Локото, че е много добър млад и перспективен български треньор!!!

Редактирано от alex89_m (преглед на промените)

Колкото и добър треньор да е с това ръководство нищо няма да направи. sad.gif

Колкото и добър треньор да е с това ръководство нищо няма да направи. sad.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Да тука определено си прав :):);)

Абе как цяла есен Йешич не беше лош а сега всичко е на 180 градуса не може за два месеца да е забравил как се тренира отбор.

Абе как цяла есен Йешич не беше лош а сега всичко е на 180 градуса не може за два месеца да е забравил как се тренира отбор.

<{POST_SNAPBACK}>

е да ама явно е забравил или иска да си напални джоба с парици и да напусне ЦСКА

ЦСКА скоро няма да се възроди като отбор нещата там са от зле по-зле!!!

:clap:

ЦСКА скоро няма да се възроди като отбор нещата там са от зле по-зле!!!

:clap:

<{POST_SNAPBACK}>

еми добре де кажи ми как ще се подобриме тоя Йешич продаде сички добри играчи бе и вкара смотани сърби каде не могат да хванат топката

Редактирано от Crazy_Alf (преглед на промените)

еми добре де кажи ми как ще се подобриме тоя Йешич продаде сички добри играчи бе и вкара смотани сърби каде не могат да хванат топката

А бе това дето го казваш не е много вярно. Много трансфери направиха, но определено повечето от тях са добри, ала при толкова играчи незнам защо бяха нужни тея трансфери :clap: Доколкото до напускането му- определено трябваше да го направи по-рано :clap:

А бе това дето го казваш не е много вярно. Много трансфери направиха, но определено повечето от тях са добри, ала при толкова играчи незнам защо бяха нужни тея трансфери :clap: Доколкото до напускането му- определено трябваше да го направи по-рано :clap:

<{POST_SNAPBACK}>

Тея трансфери може би ги направи за да се "налапа" с парички и да напусне да не мислиш че го интересува дали ще паднат или ще бият нали си направи парите и са напуска и готово

Ако ще и Капело да дойде тренер на ЦСКА нещата няма да се оправят щом играчите не искат да играят . Против съм и за идването на Ераносян . Треньор трябва да е някой Цска - ар .

Ераносян си е много добър тренер. Доказал го е. Аз го харесвам.

Но и в Левски и в ЦСКА се повтаря един период:

ПОПАДНЕ ОТБОРА В КРИЗА => ТРЕНЕРА С ОСТАВКА => ДОЙДЕ НОВ - ПОТРЪГНАТ НЕЩАТА => СТИГНЕ СЕ ДО НОВА КРИЗА И ... (ПАК ОТНАЧАЛО СЪЩОТО И ПАК И ПАК ДО БЕЗКРАЙНОСТ)

И ТОЯ ПЕРИОД Е ОТ ОКОЛО 1 ГОДИНА.

Това само в България го има ми се струва. Лоша практика!

Специално за Йешич вече казах какво ми е мнението. Тук правя едно изключение и мисля, че той трябваше да си замине - некадърен е.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.