Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

SEO Блогове

Featured Replies

Заглавието е ясно, споделям и в този форум за да бъда полезен с каквото мога. >>Цъкни<< Давайте предложения.

Давайте предложения.

Да не се пишат статии като тази във форум за SEO. :D

http://www.adolini.com/2013/05/letni-botushi-hita-na-lqto-2013.html]Летни ботуши - хита на лято 2013

Редактирано от gothicrock (преглед на промените)

• Автор

Да нямаш алергия към ботушите? Говори по темата или престани да спамиш!

Редактирано от ADO (преглед на промените)

Да нямаш алергия към ботушите? Говори по темата или престани да спамиш!

И каква е връзката между летните ботуши и SEO-то?

Пък и след като си решил да си презентираш дейността, е нормално да получаваш и леки критики. ;)

Ако не се лъжа блога на Аднан Расим е негов личен, а не конкретно насочен към SEO. В него могат да се намерят много полезни статии, ресурси, а също така и негови лични виждания или преживявания. Има достатъчно категории, по които човек може да се ориентира за какво се пише в този блог :)

Ако не се лъжа блога на Аднан Расим е негов личен, а не конкретно насочен към SEO. В него могат да се намерят много полезни статии, ресурси, а също така и негови лични виждания или преживявания. Има достатъчно категории, по които човек може да се ориентира за какво се пише в този блог :)

А защо тогава блогът е обявен за SEO?  :doh:

То по същата логиката може да се обяви и за блог за юридически консуптации с публикации за летни ботуши и зимни кецове.

А защо тогава блогът е обявен за SEO?  :doh:

То по същата логиката може да се обяви и за блог за юридически консуптации с публикации за летни ботуши и зимни кецове.

Кой блог е обявен за SEO ? Аз виждам статия, в която са написани едни от най-известните блогове за SEO :)

Кой блог е обявен за SEO ? Аз виждам статия, в която са написани едни от най-известните блогове за SEO :)

Я да видим новорегистрираният потребител ADO какви теми е пуснал - както и да го гледам, се представя за човек, който се занимава със SEO, но пише статии за летни ботуши и подобни щуротии.

Публикувано изображение

Я да видим новорегистрираният потребител ADO какви теми е пуснал - както и да го гледам, се представя за човек, който се занимава със SEO, но пише статии за летни ботуши и подобни щуротии.

Публикувано изображение

Според мен е логично, ако се занимава със SEO, да пуска статии на всякаква тематика :) Все пак ако имаш собствени проекти или работиш с клиенти, нали това е част от работата ти :)

gothicrock, забелязвам, че имаш някакво по-особено отношение към @ADO. Незнам от какво се е породило това..но след като не разбираш от тематиката - по-добре не пиши тук.

изивнявай, който разбира от seo и прочете твой пост в този раздел му става меко казано смешно!

SEO и ботушите имат много общо. Абсолютно всеки магазин за боруши който иска да е на първа страница в резултатите на google.bg е ползвал услугите на seo специалист.

Моите уважения към знанията ти в хардуерната област :) 

Абсолютно всеки магазин за боруши който иска да е на първа страница в резултатите на google.bg е ползвал услугите на seo специалист.

Магазините за боруши ги оставям на спецове като теб. :D

Магазините за боруши ги оставям на спецове като теб. :D

продължаваш със кофтито отношение! не съм го очаквал..

много добре знаеш, че по-горе съм допуснал правописна грешка от недоглеждане.

продължаваш със кофтито отношение! не съм го очаквал..

много добре знаеш, че по-горе съм допуснал правописна грешка от недоглеждане.

То е ясно, че е правописна грешка. Въпросът е в това, че един SEO специалист не може да си позволява да допуска такива грешки. ;)

То е ясно, че е правописна грешка. Въпросът е в това, че един SEO специалист не може да си позволява да допуска такива грешки. ;)

не твърдя, че съм seo специалист :D въпреки това, @DPanov (той е специалист - щом с това си вади хляба...явно го бива) със сигурност би потвърдил думите ми защото те отговарят на истината.

но ти коментираш теми от които хабер си нямаш

Редактирано от ivan343 (преглед на промените)

не твърдя, че съм seo специалист :D въпреки това, @DPanov (той е специалист - щом с това си вади хляба...явно го бива) със сигурност би потвърдил думите ми защото те отговарят на истината.

но ти коментираш теми от които хабер си нямаш

Когато човек е безсилен срещу аргументите, започва да дава квалификации! :tongue2:

Когато човек е безсилен срещи аргументите, започва да дава квалификации! :tongue2:

какви аргументи бе човек?

казваш, че един seo специалист не може да допуска правописни грешки по невнимание? та това е меко казано смехотворно :D

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.