Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Голям проблем със Windows 8 (ЧЕРЕН екран)

Featured Replies

Здравейте, от 1 месец компютъра ми показва черен екран след въвеждане на паролата (за да вляза). Около 4 пъти го преинсталирах (нелегален  е :shy11:  :P ) но без ефект. Понякога си работи добре но след рестарт пак черен екран. Хубаво, че единствената клавишна комбинация която работи е ctrl+alt+delete и пускам диспечер на задачите и от там програмите. Сканирал съм за вируси със malwarebytes anti-malware и avast internet security 8.  Инсталирах всички драйвери от които имам нужда. Мисля, че е нещо от видеото. 

много хора ми казаха да си сложа windows 7 ама  харесвам windows 8 :D

всичко за компютъра ми може да изтеглите тук (информацията е доста стара)

Моля някой да помогне :)

Виж дали, ще има проблем с вграденото видео!?

Редактирано от Малкия стар войник (преглед на промените)

• Автор

Виж дали, ще има проблем с вграденото видео!?

Kак? :) 

създайте си втори профил и пробвайте да влезете в него

Еми не мога да отворя контролен панел :( и да го направя ще имам да слагам икони и някои програми няма да са същите :(

Kак? :)

Еми не мога да отворя контролен панел :( и да го направя ще имам да слагам икони и някои програми няма да са същите :(

Програмите (ако сте ги инсталирал за всички потребители) ще са същите. А по повод иконите - просто трябва да се откажете от глупавия навик да имате 100 икони на десктопа.

Но както искате, аз ви предлагам решение, вие си решавате кое ви е по-удобно

Дъното ти има вградена видео карта, можеш да я пуснеш по два начина, като елиминираш външната карта физически или през биоса. Значи, първо трябва да вкараш кабела на монитора във VGA входа отзад на компютъра, в момента кабела ти е включен по-надолу, търси по-нагоре същия син куплунг. Това се прави на загасен компютър, при пускане евентуално да я засече и да премине на вградената карта.

• Автор

Програмите (ако сте ги инсталирал за всички потребители) ще са същите. А по повод иконите - просто трябва да се откажете от глупавия навик да имате 100 икони на десктопа.

Но както искате, аз ви предлагам решение, вие си решавате кое ви е по-удобно

Ще го пробвам ако успея. само да ви кажа, че си имам само две икони на десктопа и две папки :)

Дъното ти има вградена видео карта, можеш да я пуснеш по два начина, като елиминираш външната карта физически или през биоса. Значи, първо трябва да вкараш кабела на монитора във VGA входа отзад на компютъра, в момента кабела ти е включен по-надолу, търси по-нагоре същия син куплунг. Това се прави на загасен компютър, при пускане евентуално да я засече и да премине на вградената карта.

няколко въпроса:

1.вградената видео карта по-добра ли е (аз не играя игри затова не ми е важно, само да работи  :) )?

2. Ще ми работи ли другият монитор ако го направя?

3. Мисля, че говориш за настолен компютър (със лаптоп съм)

4.Как да елиминирам външната карта физически или през биоса и кое по-лесно и надеждно?

Редактирано от filip1806 (преглед на промените)

Не си споменал, че си с лаптоп.!? Пробвай, това което ти каза @capnemo, ако нестане, ще пробваме друго.

• Автор

отварям  контролен панел и се затваря :( май не е активиран ще го активирам. Е във информацията за компютъра пише, че е преносим  :)

Редактирано от filip1806 (преглед на промените)

Здравейте, от 1 месец компютъра ми показва черен екран след въвеждане на паролата (за да вляза). Около 4 пъти го преинсталирах (нелегален  е :shy11:  :P ) но без ефект. Понякога си работи добре но след рестарт пак черен екран. Хубаво, че единствената клавишна комбинация която работи е ctrl+alt+delete и пускам диспечер на задачите и от там програмите. Сканирал съм за вируси със malwarebytes anti-malware и avast internet security 8.  Инсталирах всички драйвери от които имам нужда. Мисля, че е нещо от видеото. 

много хора ми казаха да си сложа windows 7 ама  харесвам windows 8 :D

всичко за компютъра ми може да изтеглите тук (информацията е доста стара)

Моля някой да помогне :)

Интересно как да го подкараш като на сайта на производителя драйверите са за Виста и 7ца 64 бита!

• Автор

Интересно как да го подкараш като на сайта на производителя драйверите са за Виста и 7ца 64 бита!

До колкото знам 7 и 8 си приличат доста (не външно) затова инсталирах за 7. Инсталирах драйвери и със програмата Driver Genius 12  

До колкото знам 7 и 8 си приличат доста (не външно) затова инсталирах за 7. Инсталирах драйвери и със програмата Driver Genius 12  

Е явно не си приличат въобще щом преинсталираш 4 пъти как мислиш!?!Моето мнение ,че щом няма официални драйвери за 8ца ,няма смисъл да се правят експерименти!

• Автор

Е явно не си приличат въобще щом преинсталираш 4 пъти как мислиш!?!Моето мнение ,че щом няма официални драйвери за 8ца ,няма смисъл да се правят експерименти!

около 6 месеца съм с windows 8 и проследният почна да....имам инсталирана windows 7 ама тя доста товари :tease2: еми минавам на нея за сега :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.