Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Програма за възстановяване на парола за АБВ използвана от телефона?

Featured Replies

Здравейте!

Преди 2 седмици си смених паролата в АБВ, но не я записах и съответно я забравих. Лошото е, че смяната я извърших от телефона си, от където след това влязох само веднъж мисля, със същата парола. След това ми излезе от главата. В момента съм извън страната и не мога да отида до офиса на НетИнфо, за да видим дали ще ми възвърнат пощата.

Идеята ми е дали няма начин да извадя по някакъв начин паролата от телефона си? Не съм на 'ти' с подобни неща,не знам дали се запаметява някъде в телефона, както е с компютрите, но да попитам...

Другото, за което си мисля, е дали няма програмка, която да съставя списък с възможни комбинации от ден/месец/година, тъй като при регистрацията въведох измислени, но си имам някои често използвани числа/дати, обаче колкото и да го мисля, бавно ще съставя списък с поне 100 неповтарящи се комбинацийки...Същото важи и за паролата между другото, знам използваната дума, но не помня как редувах големите и малки букви, след това писах и числа... Усложних си живота просто.

Спомням си само тайния отговор засега... :(

Благодаря!

Дори и да няма шанс, кажете ми, че да спра да се ровя из форумите вече.

Пак благодаря!

Лек ден!

Зависи какъв ти е телефона. (вида на ОС и подобни)

Повечето неща, които питаш са възможни, но твърде времеемки. Щом пощата си е твоя, звънни на оперите и те ще ти разрешат проблема за нула време.

Пишеш много грамотно, поздравления!

• Автор

Зависи какъв ти е телефона. (вида на ОС и подобни)

Повечето неща, които питаш са възможни, но твърде времеемки. Щом пощата си е твоя, звънни на оперите и те ще ти разрешат проблема за нула време.

Пишеш много грамотно, поздравления!

;) Благодаря! На места интересно съм се изразила. Мога и по-добре вероятно.

Време да е това, което е нужно, ще се мъча. Иначе телефонът е Samsung Galaxy Gio s5660. Операционна система: Аndroid OC v2.2 (Froyo).

За съжаление, не вярвам, че ако дам информация/ лични данни и подобни/ по телефона, ще ми отключат пощата- ако наистина става толкова лесно, ще започна да се страхувам...  :rolleyes: Но мисля да звънна.

И отново благодаря!

За мен е безнадежден случай

по добре се опитай да си върнеш паролата с таен въпрос таен отговор

или пиши на модераторите на АБВ може те да ти помогнат ако успееш да докажеш че пощата е твоя

• Автор

За мен е безнадежден случай

по добре се опитай да си върнеш паролата с таен въпрос таен отговор

или пиши на модераторите на АБВ може те да ти помогнат ако успееш да докажеш че пощата е твоя

Проблемът е решен! След дълги и изнервящи опити с възможни комбинации си възвърнах пощата. Екипът им не оказа съдействие, а аз реших да се мъча часове наред сама ;) Не обичам компютрите... Благодаря ви все пак за вниманието. Дано само не ми блокират пощата заради многото опити за вход  :(

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.