Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за FIFA 13

Featured Replies

Здравейте .

Имам едноядрен процесор 3.0 Ghz
Всичките ми изисквания са покрити освен процесора и заради това като почне мача и ми насича.
На practice mode и в менюто на играта и в менюто за пауза на мача не ми сече.
Намалих всички възможни изисквания, но промяна няма.
Въпросът ми е: Може ли да я играя без да ми сече с този процесор? Има ли някаква програма или чалъм, които да ми помогнат ?

Кажи си х-ките на компа.

• Автор

512 MB - video 3 GB - RAM 160GB - HDD Всичко ми е точно освен процесора И забравих да кажа че съм с Windows 7 32bit  

Въпросът ми е: Може ли да я играя без да ми сече с този процесор? Има ли някаква програма или чалъм, които да ми помогнат ?

Не, няма да можеш! Чалъми и програми за целта няма!

## Mинимални изисквания OS: Windows® XP SP3, Windows® Vista SP1 and Windows® 7 CPU: Intel® Core™2 Duo 2.4Ghz Video Card: 256 MB, Shader Model 3, Radeon™ HD 2900 or GeForce® 8800 GT

512 MB - video Кажи модела на видеото, също така кажи и модела на процесора.

Редактирано от Росен Куката (преглед на промените)

• Автор

Добре нека го кажа така: На стария ми компютър ми вървеше безпроблемно Единствената разлика е че стария ми процесор беше Amd Athlon Dual Core 5200+ А новия е Intel Pentium4 630, 3000MHz Тоест стария беше двуядрен, а новия е едноядрен И по принцип фифата иска двуядрен 2,4GHz, и затова питам може ли със този моя някак си да я направя за да я играя, защото горепосочените опити бяха неуспешни.

Редактирано от DAIMEX (преглед на промените)

Добре нека го кажа така: На стария ми компютър ми вървеше безпроблемно Единствената разлика е че стария ми процесор беше Amd Athlon Dual Core 5200+ А новия е Intel Pentium4 630, 3000MHz Тоест стария беше двуядрен, а новия е едноядрен И по принцип фифата иска двуядрен 2,4GHz, и затова питам може ли със този моя някак си да я направя за да я играя, защото горепосочените опити бяха неуспешни.

Отговора се съдържа във въпроса ти. 

Мисля, че трябва да ти е станало ясно, че си иска поне двуядрен, за да върви гладко играта.

• Автор

Да знам го това и ми е ясно, че от това ми сече, но питам дали някой знае някакъв начин да ми върви гладко с този процесор :)

Не. Понякога изискванията на се точни и може да ти върви и под минимума но тук става въпрос че процесорът ти е едноядрен а това е голяма разлика. Просто ти трябва двуядрен и това си е. 

• 2 седмици по-късно...

Няма да правя нова тема, за да не спамя излишно, а ще попитам тук. Инсталирах си Fifa-та и когато реша да я пусна ми показва error: The program can't be start because rldea.dll is missing from your computer. Try reinstall the program to fix this problem. Преинсталирах я, но все пак не тръгва. Да отбележа : с Windows 7 съм и когато копирам rldea.dll от директорията на крак-а, Windows-a трие файла rldea.dll, понеже го засича като вирус. -_- Някакво решение да има някой? 

Трябва да добавиш въпросния файл в изключенията на антивирусната си програма, за да не го трие.

• 1 година по-късно...
Имам голям проблем и не мога да разбера откъде идва: инсталирах си FIFA 13 от Zamunda, всичко точно докато не я пуснах...сече ми отвратително много, а мисля, че покривам изискванията и то в пъти. Някой може ли да помогне ???

Processor : Intel®_Core_i7-3537U_CPU_@_2.00GHz
RAM : 8GB
VIDEO : 6GB
Windows 8.1 Pro x64 

Редактирано от Gabriel Savchev (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.