Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Outlook Проблем

Featured Replies

Здравейте,

не знам дали съм на правилното място, затова ще разбера, ако темата ми бъде преместена.

Минавам направо към въпроса, тъй като ми е много спешен ( както предполагам и на всеки друг ).

Днес от много акъл си изтрих всички напомнянки в Outlook-a. За щастие по едно време се усетих, че са в кошчето и се успокоих за момент. Влязох в кошчето, маркирах всички напомнянки и натиснах върху "Премести в папка" и посочих папка Календар. За мое учудване обаче всички напомнянки изчезнаха.

Въпросът ми е - има ли някакъв начин да ги възстановя ? Outlook-ът е 2003

Поздрави и благодаря предварително !

Здравейте,

не знам дали съм на правилното място, затова ще разбера, ако темата ми бъде преместена.

Минавам направо към въпроса, тъй като ми е много спешен ( както предполагам и на всеки друг ).

Днес от много акъл си изтрих всички напомнянки в Outlook-a. За щастие по едно време се усетих, че са в кошчето и се успокоих за момент. Влязох в кошчето, маркирах всички напомнянки и натиснах върху "Премести в папка" и посочих папка Календар. За мое учудване обаче всички напомнянки изчезнаха.

Въпросът ми е - има ли някакъв начин да ги възстановя ? Outlook-ът е 2003

Поздрави и благодаря предварително !

Проверете дали е избран правилния календар. И дали в All calendar items са избрани всички текущи и архивни папки

• Автор

Натискам иконката на Календар. След това да търся All Calendar items някъде ??

• Автор

Това мисля, че е на Outlook Express. Аз съм с другия - само Outlook 2003. Не мисля обаче, че това е отговора. Може би, ако открия някъде папка на компютъра, където се намират напомнянките, ще ми е от полза ...

Това мисля, че е на Outlook Express. Аз съм с другия - само Outlook 2003. Не мисля обаче, че това е отговора. Може би, ако открия някъде папка на компютъра, където се намират напомнянките, ще ми е от полза ...

Дали?

Публикувано изображение

П.П. И всички обекти на outlook са пакетирани в един файл, т.е. няма отделни файлове за писма, календари и т.н.

И хвърлете едно око на тази презентация

http://www.uvic.ca/systems/support/emailcalendar/facultystaff/outlook2003/recovermail.php

Е да, този обаче е 2007. А моят е 2003

P.S. И къде се намира този файл ??

При мен се намира в C:Documents and SettingsusernameLocal SettingsApplication DataMicrosoftOutlook

Ако сте със 7 мястото му ще е по-различно, но търсете файл с име outlook.pst

• Автор

Да, със 7 съм. Въпреки това го намерих, но след двойно натискане се появява The operation failed...

Мислих си за друг вариант за връщане на предишен период или нещо такова. Опитах да върна компютъра на  предишна точка, но се оказа, че това не засяга outlook-а ...

Да, със 7 съм. Въпреки това го намерих, но след двойно натискане се появява The operation failed...

Мислих си за друг вариант за връщане на предишен период или нещо такова. Опитах да върна компютъра на  предишна точка, но се оказа, че това не засяга outlook-а ...

Ако бяхте попитал(а) щях да ви кажа. И това е база данни, какво очаквате да направите с двоен клик? И ви дава грешката защото outlook-а вероятно е пуснат

Спрях outlook-а. Как да отворя въпросния файл ?

Извинете ме, но вие четете ли какво пиша? Това е база данни, модифициран Access формат. И само outlook и съпътстващите програми могат да я отварят

Т.е. не мога да го отворя ??

можете само със самия outlook и специализирани инструменти. И по-горе ви дадох линк как се възстановяват нещата при изтриване

• Автор

Да, това го знам, но то се отнася първо само за 2007 нагоре и второ само за email-и. Както и да. Благодаря за усилията, явно ще се наложи на ръка каквото то помня и т.н.

Поздрави !

P.S. Ако някой се сети все пак за опция от сорта на Restore to a previous point, струва ми се, че може и да проработи...

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.