Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за колони

Featured Replies

Такаа да започна отначало. Принципно слушам много дъбстеп и много пъти съм си мислил затова на някои песни колко яко ще е да вадят здраво бас, обаче никога не съм се интересувал какво точно е нужно за това. Понеже въобще не съм наясно (първоначално си мислех, че мога да си взема 5 колонки с усилвател за 100-150 лв :D ) почетох малко и разбрах, че някои хора дават по 1 000 лева и пак не са доволни накрая от качеството. Има ли някакъв вариант да мина горе-долу тънко, понеже в крайна сметка съм само любител, а не искам да озвучавам цяла дискотека?

А какво точно искате?

Варианти много, с две колонки ,читави обаче и добър усилвател за тях,може да се спретне съвсем прилично озвучаване.

Ако ниските им са качествени няма да има нужда от суб.

Кажете бюджет,в момента на пазара у нас има доста предложения-втора употреба.

Редактирано от Крумов (преглед на промените)

• Автор

Тъй като бюджета е изключително скромен (не повече от 300 лв) ще трябва да мина към вариант с 2 колонки...

Тъй като бюджета е изключително скромен (не повече от 300 лв) ще трябва да мина към вариант с 2 колонки...

За тези пари аз Ви предлагам да погледнете "Microlab Solo 7

• Автор

За тези пари аз Ви предлагам да погледнете "Microlab Solo 7

На пръв поглед изглежда добре, но след като се зачетох в мненията на собственици видях, че според двама от тях усилвателят е прекалено слаб за колоните. Какви са вашите наблюдения по въпроса?

На пръв поглед изглежда добре, но след като се зачетох в мненията на собственици видях, че според двама от тях усилвателят е прекалено слаб за колоните. Какви са вашите наблюдения по въпроса?

Това кой ви го каза?То  разбирачи по форумите много, ама нищо не чуват от техника!От думите, които сте чули излиза, че инженерите на тази известна фирма са по некъдърни от тези махлянски плямпаджии!А и като зная колко хлаперии пишат ненужни никому коментари! Можеш малко да ми се довериш, докато почнеш да ми вярваш напълно!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.