Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

xBox 360 - Дайте ми съвет !

Featured Replies

Моля да ми дадете съвет относно закупуването на хВох 360 ,защото съм силно неинформиран... Предложете ми някои модели на конзолата,ако може да е изгодно,да е 1-ва употреба и да не е над 500лв. Кажете ми каква е разликата между Аrcade и Slim (дали ако си взема Слим ще мога да играя всички игри?)  Ако конзолата ми има 4ГБ памет и си купя оригинална игра проблем ли ще е и по-точно за какво служи паметта на хВох-а ? МОЛЯ ДА ПОМОГНЕТЕ :(  :(  :( 

Аз, ако имах финанси сега щях да си взема това SONY PLAYSTATION 3 + В комплекта Book of spells, motion контролер, EYEPET камера и подарък PS3 CHARGE&PLAY USB кабел :) Иначе ето ти XBOX 360 MICROSOFT XBOX 360 S 250GB + В комплекта има игра Forza Horizon :) Или пък изчакай до края на годината би трябвало да излезе PS4 и XBOX 720 ONE .

И да изчака да излезе XBOX ONE - 1-во на нея няма да могат да се играят игри за XBOX 360, 2-ро ще струва почти двойно - някъде към 1000 лева. Конзолата може да си я купи и по-евтино http://plesio.bg/microsoft-xbox-360-c-69981125.html Тая с 250 GB диск, допълнителен втори контролер и две игри за 469 лв според мене е най-изгодна

Редактирано от ined (преглед на промените)

Аз бих взел това с кинекта, нищо, че е само с 4GB Microsoft Xbox 360 4GB Kinect + Disneyland + Adventures + Disney Rush

• 5 седмици по-късно...

Здравей от много години съм във гейминга и мога да ти кажа имам и двете конзоли и Playstation3      и     Xbox360 250GB 

Сравнения 

+ на тройката играеш безплатно онлайн игрите

- на бокса се плаща 

+ тройката има по лек контролер и е по безшумен

- бокса изправен шуми

+ тройката има много добри игри

- бокса по малко

---------------------- Извод и двете са на ниво стига за едното да имаш пари да играеш онлайн  относно вземи си 250 + форзата и скайрим

• 3 седмици по-късно...

Здравей от много години съм във гейминга и мога да ти кажа имам и двете конзоли и Playstation3      и     Xbox360 250GB 

Сравнения 

+ на тройката играеш безплатно онлайн игрите

- на бокса се плаща 

+ тройката има по лек контролер и е по безшумен

- бокса изправен шуми

+ тройката има много добри игри

- бокса по малко

---------------------- Извод и двете са на ниво стига за едното да имаш пари да играеш онлайн  относно вземи си 250 + форзата и скайрим

За да играя игри в нета с xbox трябва  да плащам ? Освен, че съм я купил трябва и да плащам за да играя ?

Мисля че не се плаща всеки месец, а накуп за 3 месеца или за 1 година

в български пари http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=12975 или http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=13279

E това е голяма простотия... Освен, че ще дам 600лв. за конзолата, 100 лева за игра трябва да дам още 100 лева за да играя. Тва е ебахти нахалството... Вече разбирам защо е М$

A playstation plus акаунта за какво е ? Какво получава с него ?

http://www.amazon.com/Grand-Theft-Auto-Bundle-Playstation-3/dp/B00DBKSN8M/ref=sr_1_1?s=videogames&ie=UTF8&qid=1376481754&sr=1-1&keywords=playstation+3 според мен това е перфектната сделка. за 400лв. взимам GTA V (Точно за това гледам за конзола) и конзолата естествено :D

Ако щеш давай, когато излезе PS4 ще е същото и при $ON¥ - може да играеш онлайн PS4 игри само ако имаш PSN Plus акаунт.

Ако щеш давай, когато излезе PS4 ще е същото и при $ON¥ - може да играеш онлайн PS4 игри само ако имаш PSN Plus акаунт.

E това са пълни простотии. Значи ще им дам една гора пари за шибаната конзола, една гора пари за игри и още една гора пари за да играя ? Що направо не си е**т майките. По добре да дам една гора пари за PC ама поне ще знам за какво съм си дал парите...

• 2 седмици по-късно...

Жесток си приятел ( psn е безплатен + виж за какво е Plus)

• 2 седмици по-късно...

Здравйте :) 

Поръчах си джойстик за конзолата от Ибей но се оказа че съм поръчал само панелите с копчета без никакви платки вътре дефакто имам само пластмаса :(

Ще съм благодарен ако някой ми каже каже как е на английски платка или ветрешност или пък направо ми даде линк от Ибей   за да си я поръчам та да сглобя шибания джойстик :)

Благодаря ви :)

Здравйте :)

Поръчах си джойстик за конзолата от Ибей но се оказа че съм поръчал само панелите с копчета без никакви платки вътре дефакто имам само пластмаса :(

Ще съм благодарен ако някой ми каже каже как е на английски платка или ветрешност или пък направо ми даде линк от Ибей   за да си я поръчам та да сглобя шибания джойстик :)

Благодаря ви :)

"Вътрешности" не се продават. Научете го този Английски!

http://www.ebay.co.uk/itm/New-Official-Xbox-360-Black-Wireless-Controller-Latest-Version-Genuine-item-/321132412698?pt=UK_Controllers_Attachments&hash=item4ac4fbbf1a

• 1 месец по-късно...

Има хак за 120лв можеш също така да играеш онлайн със него съм!

• 1 година по-късно...

някой може ли да ми каже от къде да намере thumbsticks за Xbox 360 wirelesscontroller

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.