Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Google AdWords сертификат

Featured Replies

Здравейте, някой подлагал ли се е на обучение и респективно да се сетрифицирал за Google AdWords. Интересувам се защото попаднах на някакво предстоящо обучение и възможност за сертифициране през есента  в София  - тук и имам желание да се пробвам? 

• Автор

Не се връзвай на подобни щуротии. ;)

Благодаря ти, но ще мотивираш ли отговора си? Ясно ми е, че един сертификат няма да преобърне света, но си предава тежест в работата с клиенти, а и мениджмънта гледа с други очи 

Благодаря ти, но ще мотивираш ли отговора си? Ясно ми е, че един сертификат няма да преобърне света, но си предава тежест в работата с клиенти, а и мениджмънта гледа с други очи 

Щом като смяташ, че сертификатът ще ти е от полза в работата, можеш спокойно да си го извадиш срещу 500 кинта.

Иначе AdWords си е инструмент за маркетинг, с който се работи аналогично както с другите такива инструменти, но важното в случая е да разбираш от маркетингови проучвания. а пък аз лично се съмнявам, че девойчето, което ще ти преподава, ще те научи на нещо основополагащо в тази област.

• Автор

Щом като смяташ, че сертификатът ще ти е от полза в работата, можеш спокойно да си го извадиш срещу 500 кинта.

Иначе AdWords си е инструмент за маркетинг, с който се работи аналогично както с другите такива инструменти, но важното в случая е да разбираш от маркетингови проучвания. а пък аз лично се съмнявам, че девойчето, което ще ти преподава, ще те научи на нещо основополагащо в тази област.

Разбирам те напълно и има резон в думите ти. Имам опит с AdWords и активно се занимавам с маркетинг, затова и ще се включа.  Да 500 кинта не са малко, но си е инвестиция в себе си, която съм обеден, че ще даде благодат в работата. 

Разбирам те напълно и има резон в думите ти. Имам опит с AdWords и активно се занимавам с маркетинг, затова и ще се включа.  Да 500 кинта не са малко, но си е инвестиция в себе си, която съм обеден, че ще даде благодат в работата. 

Е, щом си Обеден ...

А  отварянето на темата доказва неистовата липса на маркетингови умения, въпреки че - както твърдиш - активно се занимаваш?! :nono:

• Автор

Е, щом си Обеден ...

А  отварянето на темата доказва неистовата липса на маркетингови умения, въпреки че - както твърдиш - активно се занимаваш?! :nono:

Не знам, кое те провокира да мислиш така, но просто се интересувам дали тук има хора които са минали през подобно обучения, сертифициране и т.н. ако това под някаква форма дискредитира маркетинговите ми умения - ок, така да бъде

Подобни курсове са полезни, тъй като дават насоки на какво да наблегнеш за изпита, дават добри примери от изпитни въпроси и т.н.

Разликата е, че ако седнеш и сам прочетеш помощните материали за AdWords, ще се подготвиш и сам. Google са дали достатъчно добра информация, макар и изключително разхвърляна :) А докато четеш информацията ще намериш и тайната как да се явиш на изпитите без да плащаш 50-доларовите такси ;)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.