Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


Значи интернета си ми върви клиповете правят проблем в youtube от 10 клипа 1 не иска да зарежда, като цяло си вървят зареждат си бързо всичко, но някой друг не иска. и това е само в youtube 2 компютъра са в интернета който ползвам с рутер, и на 2 та компютъра ми прави този проблем, обновявам всичко, не става и не става, странното е, че например днес една песен която исках да чуя не ми я зареди пробвах на другия компютър също не зарежда, всеки 1 клип който не зареди на 1-ния комп, не зарежда и на другия... аз си мисля, че е нещо от интернета, или незнам....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И 2-та компютъра са добри, от 2 дни е проблема, от 10 клипа 1 не тръгва, пак подчертавам, пробвах с различни браузъри, и с тях е така....

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами вземи направи една дефрагментация и едно почистване с CCleaner и пак пробвай!

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не става..... най-основното съм направил, което трябва за подобен тип проблеми, проблема е с 2 компютъра в 1 мрежа, отново казвам, други идеи? На виваком съм... възможно ли е да от тях, но защо зареждането на клипове ще прави проблем.. хм


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Бавен интернет на моменти или омазан софтуер.

Може да опиташ да преинсталираш флаш плеъра с някоя по-добра версия (не най-новата).

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

не си сам колега,и при мен е така от днес, и на двата pc....  явно проблем в youtube :) 

Редактирано от maina83 (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И аз имам същия проблем с Ютуб..Не знам защо, до преди 1 седмица си гледах абсолютно всички клипове, от 2,3 дена обаче пускам си някоя песничка и ми зарежда половин час, докато тръгне..пробвах и чрез Файърфокс, но и от там е така.Може би проблема е от самият Ютуб, защото не съм единствения.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Предполагам защото правят промени по сайта и изгледа за това да има някакви проблеми , вероятно до няколко дена ще се оправи,лично аз нямам проблеми.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.