Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Охлаждане Titan Siberia

Featured Replies

Това чудо на техниката Titan Siberia TTC-NC55TZ(RB) за 59 лв в *икем какво е? Заинтригуван съм от дизайна,размера,5х8 мм тръби успоредно на фана,два фана 120 и 140 мм,59 лв,ако бяха го направили и с директен контакт на тръбите...

Това чудо на техниката Titan Siberia TTC-NC55TZ(RB) за 59 лв в *икем какво е? Заинтригуван съм от дизайна,размера,5х8 мм тръби успоредно на фана,два фана 120 и 140 мм,59 лв,ако бяха го направили и с директен контакт на тръбите...

Тук въпрос има ли? Доста по изчанчени модели има. Направили са го така уж да охлажда и рамта. Какво му се чудиш? Директен контакт с рамта ли да има?

• Автор

Въпросът е какво е,как е и дали ще хлади добре,защото цената е супер.Не разбирам сарказма ти.Добре е за тези с Айви и Хасуел да слагат охлаждания с директен контакт (заради пастата и малкият кристал),за да отнема по-бързо топлината.Конкретният охладител не е така.Решението за един обърнат към дъното фан може и да е много полезно,който се е занимавал с клок,знае как греят мосфетите.И ред разни такива мисли.Желанието ми е някой,който има умна мисъл за охлаждането или го е пипал,да сподели.

Въпросът е какво е,как е и дали ще хлади добре,защото цената е супер.Не разбирам сарказма ти.Добре е за тези с Айви и Хасуел да слагат охлаждания с директен контакт (заради пастата и малкият кристал),за да отнема по-бързо топлината.Конкретният охладител не е така.Решението за един обърнат към дъното фан може и да е много полезно,който се е занимавал с клок,знае как греят мосфетите.И ред разни такива мисли.Желанието ми е някой,който има умна мисъл за охлаждането или го е пипал,да сподели.

Ода за охлаждане за 60лв няма кой да напише. Тоя фан към дъното освен да се бърка във въздушния поток не знам какво охлажда. Щом толкова си в час с нещата кое грее при клок, би  трябвало да се сещаш че най-добре ще хлади водно охлаждане, пък можеш да го вържеш и на видеото и чипсета, даже и на рамта съм виждал на радиатора. С по-голям радиатор и силна помпа. В предния ми пост нямаше сарказъм, а неразбиране какво питаш.

Редактирано от eminem_vr (преглед на промените)

Ето тук има ревю на охладителя. Според мен е малко изгъзица това чудо  на техниката но наистина се справя добре с охлаждането поне на Феном.

• Автор

И аз разгледах някакво ревю,в което го дават,че се справя по-зле от 212 Ево.Макар тия ревюта да са малко ала-бала,интересът ми се поизгуби,но все пак бих го пробвал,ако имах възможност,за да видя как влияе 140ската на дъното.

...но все пак бих го пробвал,ако имах възможност,за да видя как влияе 140ската на дъното.

Положително, ще влияе. Както писа по-горе мосфетите греят, 140-ката, ще им угася страстите. Това е една от причините да не харесвам водни охлаждания като погледнеш с инфрачервена камера и разликата е заслепителна.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.