Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Компютъра изпилква и след няколко секунди забива

Featured Replies

Здравейте :) Преди един месец си носих компа на профилактика заради този странен проблем. След като откриха и оправиха проблема ми казаха че са го почистели и сега си работел добре. Тогава аз си бях купил термо паста за процесора и като го пребрах в къщи го отворих хем да видя какво са правили хем да сложа термо пастата. Е да ама не ... Не беше почистен а просто рам-а беше преместен на другото място. Странно но нямаше проблеми и преди една седмица пак се почнаха тези "пилкания".  Значи те се чуват като си пусна торент клиента (utorrent) да ми тегли и изпилква и след 1 секунда забива така стои 1 минута и се оправя.  Също така когато компа ми беше заразен с някакъв вирус се наложи да си пускам анти-вирусната програма да търси за вируси (естествено нета ми беше спрян заради този вирус от интернет доставчика) и като стигна до 20% - 30%  почна пак да "изпилква" . Реших че рам-а се е замърсил и за това прави тези проблеми. Отворих компа почистих го (нацяло) и пак се почва. А и да само да добавя че края на септември месец тази година си добавих нов хард диск . Мисля че от него почнаха тези проблеми. И сега искам да ви попитам ако някой знае как да се справя с този проблем да каже защото пак ще го нося пак ще ми вземат 15 лева (не съм за парите!) за профилактика и ремонт и след няколко месеца пак .

Windows 7 64bit Дъно: Asrock G41M-GS3 Видео: MSI nVidia GeForce 630 4 GB  DDR3 Рам: 2 GB

Благодаря предварително    

Здравейте :) Преди един месец си носих компа на профилактика заради този странен проблем. След като откриха и оправиха проблема ми казаха че са го почистели и сега си работел добре. Тогава аз си бях купил термо паста за процесора и като го пребрах в къщи го отворих хем да видя какво са правили хем да сложа термо пастата. Е да ама не ... Не беше почистен а просто рам-а беше преместен на другото място. Странно но нямаше проблеми и преди една седмица пак се почнаха тези "пилкания".  Значи те се чуват като си пусна торент клиента (utorrent) да ми тегли и изпилква и след 1 секунда забива така стои 1 минута и се оправя.  Също така когато компа ми беше заразен с някакъв вирус се наложи да си пускам анти-вирусната програма да търси за вируси (естествено нета ми беше спрян заради този вирус от интернет доставчика) и като стигна до 20% - 30%  почна пак да "изпилква" . Реших че рам-а се е замърсил и за това прави тези проблеми. Отворих компа почистих го (нацяло) и пак се почва. А и да само да добавя че края на септември месец тази година си добавих нов хард диск . Мисля че от него почнаха тези проблеми. И сега искам да ви попитам ако някой знае как да се справя с този проблем да каже защото пак ще го нося пак ще ми вземат 15 лева (не съм за парите!) за профилактика и ремонт и след няколко месеца пак .

Windows 7 64bit

Дъно: Asrock G41M-GS3

Видео: MSI nVidia GeForce 630 4 GB  DDR3

Рам: 2 GB

Благодаря предварително

:offtopic_s: Не си за 64bit, по-добре ще е или да добавиш още една плочка РАМ, или да преинсталираш с 32bit.

А отговора над мен е много правилен.

Във допълнение, искам да попитам, със коя антивирусна си сканирал?

• Автор

:offtopic_s: Не си за 64bit, по-добре ще е или да добавиш още една плочка РАМ, или да преинсталираш с 32bit.

Аз си взех едната рам от другия комп която е 2 гб също. 

А отговора над мен е много правилен.

Във допълнение, искам да попитам, със коя антивирусна си сканирал?

Бях с NOD32 , но после след като се посъветвах с интернет доставчика ми ми каза да си сложа И Malwarebytes и имаше 2 вируса изтрих  ги. Но всъщност се оказа че проблема идва от захранването на новия ми хард нещо не е било достатъчно. Свързах го с друг кабел идващ от захранването и сега всичко е ОК.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.