Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Nokia 6630

Featured Replies

Здравеите на всички , решил съм да си купя Nokia 6630 , изчетох доста неща за нея . Но не ми стана ясно само едно , всички пишат за някакви ТИМ-аджийски нокии . Та въпрост ми е какво представляват тези ТИМ-аджийски Нокии , с какво са по добри от останалите Нокии и как да разбера една Нокия дали е ТИМ-аджииска или не .

Благодаря предварително за помоща !

Внос от Италия, повечето са финландски, не са кодирани. Май е това cool.gif

Аз съм с ТИМ-аджийска Ноки6630 от преди година и половина и съм нямал абсолютно никакви проблеми :clap: .ТИМ е италианския оператор и телефоните му работят много стабилно.Слагал съм карти и от трите български оператори ,няма проблем ;)

Аз съм с ТИМ-аджийска Ноки6630 от преди година и половина и съм нямал абсолютно никакви проблеми :) .ТИМ е италианския оператор и телефоните му работят много стабилно.Слагал съм карти и от трите български оператори ,няма проблем ;)

Това е вярно,работи стабилно.Само имам питане отностно интернет-а,към тези които имат ТИМ нокиа.

За мтел е ясно че работи,но интернет-а на глобул и вива? При настройването на УАП, на data bearer има само packet data,а за да работи с глобул примерно,трябва да е GPRS.

Искам да питам някой ползва ли интернет на глобул или вива?

Аз с моята ТИМ Нокия съм нямала никакъв проблем, а специално за интернет-а през М-Тел, звънях и ми пратиха настройките , за Гло-Бул , ходих в офиса и ми я настроиха, а за вивател , там нямам никаква представа... :)

И мойта е на ТИМ и съм много доволен ... никакви проблеми няма досега откато съм я взел... може да я разпознаеш по надписите на ТИМ отпред и отзад на панела ... често се среща с тъмно син панел :)

• 3 седмици по-късно...
И мойта е на ТИМ и съм много доволен ... никакви проблеми няма досега откато съм я взел... може да я разпознаеш по надписите на ТИМ отпред и отзад на панела ... често се среща с тъмно син панел ;)

Тези сините 6630 са втората пратка на тим. Първите си бяха сив металик.

В България съм ползвал интернет на Глобул през ГПРС, но трабва първо да се активира от телефон който подържа пренос на данни през ЦСД, защото 6630 не подържа. И услугата е достъпна само за абонати на абонаентен план. Горенаписаното съм го правил със нокия 6680 която е същата като 6630 с разликата че има 2 камери.

Ползвал съм нет достъп и с трите оператора.Разбира се единствено през GPRS ,телефона е само с този тип получаване на данни.А активирането стана най-лесно с Vivatel ;) Още като си включих тел. ми съобщиха ,че ще ми пратят след малко съобщение с настройките.И след малко наистина пратиха :)

• 1 месец по-късно...

Здравеите, интересува ме тази Тим-аджииска Nokia 6630 от коя верига магазини мога да си я купя и по-специално на територията на София или Пловдив. Благодаря предварително

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.