Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

ivan93bg

Проблем с Wireless-a на рутер

Препоръчан отговор


Здравейте! Днес както си рацъквах на лаптопа и интернета спря и така извествно време чрез доста опити за свързване не успях да го направя. Бях свързан чрез wireless през рутера в стаята ми, който го ползвам вече почти година без проблемно. Пробвах с кабела, не стана, но после се сетих, че няма необходимите настроики за лан(познатия проблем с мак адреса). Опитах от настолния да се свържа и там проблеми никакви(даже сега от там ви пиша). Кажете какъв може да е проблема с wirelessa(безжичния интернет) пробвах и от телефона и от там немога да се свържа, излиза ми мрежата, но до там(и тя ми излиза може би защото е запаметена, не знам не съм на ясно). Иначе сега настолния ми е свържан жично през рутера, а не директно от кабела- това ме навежда на мисълта, че проблема е само с wirelessa. Рестартирах го, изключвах го от контакта и тнт, все така и все така, ако някой може да помогне ще съм Ви много благодарен. Марката на рутера е Tenda, ако ви интересува точния модел ще потърся, но общо взето рутера е на цена от 40лв, дано да не е там проблема.. да се е развалил Малко объркано го написах, но съм изморен и много изнервен.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Здравейте! Днес както си рацъквах на лаптопа и интернета спрях и така извествно време чрез доста опити за свързване не успях да го нарпавя. Бях свързан чрез wireless през рутера в стята ми които го ползвам вече почти година без проблемно. Пробвах с кабела, не стана, но после се сетих, че няма необходимите настроики за лан(познатия проблем с мак адреса). Опитах от настолния да се свържа и там проблеми никакви(даже сега от там ви пиша). Кажете какъв може да е проблема с wirelessa(безжичния интернет) пробвах и от телефона и от там немога да се свържа, излиза ми мрежата, но до там(и тя ми излиза може би защото е запаметена, не знам не съм на ясно). Иначе сега настолния ми е свържан жично през рутера, а не директно от кабела- това ме навежда на мисълта, че проблема е само с wirelessa. Рестартирах го, изключвах го от контакта и тнт, все така и все така, ако някой може да помогне ще съм Ви много благодарен.   Малко объркано го написах, но съм изморен и много изнервен.

може да е изгоряло нещо, може някой да е сменил паролата на безжичната връзка. Пробвайте да смените паролата и пробвайте пак

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

пробвай да влезеш в рутера и ако можеш дай снимки от настройките

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.