Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Помощ при избора на лаптоп

Featured Replies

Добър вечер.Искам да ви помоля да ми помогнете при избор на лаптоп тъй като аз нищо не разбирам.Двата лаптопа на които аз се спрях това са http://www.technopolis.bg/b2c/catalog/updateItems.do?compareitems=E22D82ED06957CF192ECE61F13AF0EFF&compareitems=E2FB4D31CA6522F192ECE61F13AF0EFF&compitemcount=2&next=compareItems ... но тук в чата ми препоръчаха други http://laptoponline.bg/laptop/60-samsung-np300e5x-pentium-processor-.html и http://www.laptop.bg/laptops-lenovo-IdeaPad_G585-lenovo_ideapad_g585_59_372500 ... Сумата която мога да си позволя варира от 600 до 700лв..Благодаря предварително за отделеното време :)

Взимай си ACER E1-531G-B9604G50MNKS и не му мисли много - машината е с интелски процесор и за парите си е много добра. За филми, музика и интернет ще ти върши перфектна работа.

Тези са стари игри и няма да имаш проблеми с подкарването, но ако вбъдеще смяташ да играеш по-сериозни игри си вземи настолен комп'тър. Това е единственото решение за геймъри.

• Автор

А :D :D :D :D  Опитваш се май да ме разсмеееш...аз и геймърка да бе да...просто това са ми любимите игри и едва ли ще издържа при наличието на лаптоп да не си ги сваля...няма начин...Казваш ми  да си взема Ейсъра,но виж,че няма Windows

Редактирано от Бети Ангелова (преглед на промените)

За какво ти да е плащаш и за лиценз. Всяка фирма или познат който по-разбира може да ти го направи. А и то ти е един гол уиндоус с драйвери. Всичко останало пак трябва някой друг да ти инсталира.

ASUS X55C-SX102 - 744 лв. ако можеш да дадеш малко отгоре (препоръчително!). Или предложението на колегата над мен.

Fujitsu Lifebook AH531 - 676 лв., ако трябва да сме в бюджета. Хубава серия и сносни характеристики за тази цена.  

• Автор

Благодаря Ви наистина много :) Когато си взема лаптоп ще Ви драсна да видите какъв е но за сега съм се спряла на Lenovo-G500,само малко ме притеснава това,че няма инсталиран WINDOWS до колкото разбирам :Д

Благодаря Ви наистина много :) Когато си взема лаптоп ще Ви драсна да видите какъв е но за сега съм се спряла на Lenovo-G500,само малко ме притеснава това,че няма инсталиран WINDOWS до колкото разбирам :Д

Погледни Lenovo-G580 - няма да съжаляваш.

• Автор

Е то ми излизат много такива лаптопи...ей вие съвсем ме объркахте :Д То и не може всички да сте на едно мнение де,ама така аз супер много се затруднявам :Д

с G580 човек няма да съжалява, ако е голям късметлия

какво искаш да кажеш с това,ако е голям късметлия?!

Че, според него, ако вземеш G580, ще съжаляваш.

ПП: Кой лаптоп избра? :)

• Автор

Значи днес ходих и до един мой познат дето има сервиз за компютри...абе с една дума разбира си човека от техниката...ами от всички,лаптопи,които вие ми препоръчахте той се спря на Ейсъра и мисля да е това :)

Каза,че Ейсъра има най-малка посещаемост в сервизите примерно сравнение с Леновото...Не,че това е от най-голямо значение,нооо като се замисли човек като чуе тези думи се позамисля малко :)

• Автор

Задължително ще ви пиша и наистина много благодаря на всички,които имахте нужното търпение и желание да ми обясните и да ми дадете съвет на кой лаптоп да се спра :)

Редактирано от Бети Ангелова (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Задължително ще ви пиша и наистина много благодаря на всички,които имахте нужното търпение и желание да ми обясните и да ми дадете съвет на кой лаптоп да се спра :)

За малко под посочения таван на сумата, бих ти прежложил това: Lenovo B590 59-362019 ( лично съм работил на машина от този клас и определено съм останал с много положителни впечатления )

За малко над този таван - това: Acer Aspire E1-531 NX.M51EX.037 ( тук ще се справиш по-добре с игрите заради външното видео, а и имаш и по-голям диск )

Редактирано от soulless.id (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Малко късно ви отгоравям,но обеах да и пиша и да ви кажа на кой модел съм се спряла е моделът е Преносим компютър ACER E1-531G-B9604G50MNKS и съм си доволна от него... бебето ми :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.