Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Малък проблем с windows 7 64bit

Featured Replies

Здравейте, доста мислих къде да пиша за тоя проблем защото не знам от какво е.. накрая реших да се обърна към разбиращите от уиндоус защото най-вероятно проблема идва от там. Проблема е следния - като пусна комптъра си на заспиване, екрана огасва и не след дълго компютъра също огасва но веднага се пуска обратно.. така трябва като не го ползвам да го изключвам всеки път а доколкото знам това не е много добре за компютъра. Моля за решение на проблема. Благодаря! Поздрави!

компютъра също огасва но веднага се пуска обратно

Това как да го разбираме,че се изключва напълно и след това сам се стартира ли.

• Автор

всъщност ако сте пускали компютъра си в stand by/заспиване режим знаете че лед лампичката на кутията започва да премигва и вентилаторите спират ето това става за около секунда 2 и пак се включва

Редактирано от ToonStar (преглед на промените)

То и аз не разбрах много от написаното, но ми се струва, че май го рестартира вместо да го приспи :)

Извади кабела на нета и виж дали ще се стартира пак сам.

От къде му даваш да заспи от старт меню или от бутон на клавиатурата,защото ако е от клавиатурата бутона може да е настроен да го рестартира.  

Редактирано от zorge (преглед на промените)

• Автор

От къде му даваш да заспи от старт меню или от бутон на клавиатурата,защото ако е от клавиатурата бутона може да е настроен да го рестартира.  Публикувано изображениеБез име.pngот старт 

от старт менюто.

Като за начало изключи "таймерите за събуждане" във настройките на захранването, от същите настройки му задай да не се включва от реакция на клавиатура/мишка и ако вентилаторите продължават да работят, промени стендбай режима в биоса, в момента сигурно ти е S1, настрой го на S3 за да ти гаси и вентилаторите.

Преди години имаше тема с подобен проблем но не помня какъв се оказа проблема , повредено usb , клавиатура или мишка  . Пробвай да изключиш всичко , интернет ,мишки , клавиатури и всякаква периферия . После едно по едно тествай , сложи само мишката и го приспи , после само клавиатурата , за да разбереш от къде е проблема .

• Автор

Пробвах двете по горни предложения като второто проработи при мен, проблема идва от кабела на интернета не знам защо може би защото имам рутер знам ли. Благодаря за помощта и поздрави!

Мисля,че сега трябва да влезеш в БИОС и да си забраниш събуждането през ЛАН ,може някой към твоята мрежа да си прави експерименти.

Публикувано изображение

Това е снимка в 4:20 сутринта иначе през деня са над 1000 компютъра в мрежата ми.

Редактирано от KoiAzLiWe (преглед на промените)

• Автор

С външна лан-карта ли сте? Възможно е тя да прави проблеми.

с вградена съм

Дай снимка на Power Management в Биоса,какви опции имаш там.

• Автор

ами не можах да направя картинкитe да е в отговора но ето линкове: http://i40.tinypic.com/acwqjq.jpg      http://i41.tinypic.com/ivbmzk.jpg

Редактирано от ToonStar (преглед на промените)

Преди да бараме по биоса пробвай от Device Manager да изключиш на мишката "Allow this device to wake up".И пиши какви са резултатите.

Трябва да има настройка за събуждане при подаден сигнал по интернет,но нящо не я виждам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.