Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да разбера или измеря кое е плюса и кое минуса на усилвателя

Featured Replies

Колеги моля за малко помощ, как да разбера кое ми е + и кое ми е - на домашното кино . На самата платка на усилвателя има буксичка за аудо кабел + и - . (нещо подобно като на дъно и връска с вентилатор). та имам две такива буксички с кабели : червено черен и червен и другия е черен и червен . като ги пъхна на усилвателя не знам от кои кабел ми идва + и от кой - ... Буксичката се щипва само по един начин не може да се размени. на двата кабела с букси : червено черния и само червения съвпадат местата . а на др страна съвпадат местата на черния и само червения. Това означава ли че :червено черния и червения са Плюсовете на двете букси ... Ако има начин да разбера на 100% ще е най-добре. Ако има как с мултицет или по друг начин да измеря... но с мултицета не знам на каква стойност да меря и какво да гледам . Този изход е само за бас говорителя ако има значение :(

Колеги моля за малко помощ, как да разбера кое ми е + и кое ми е - на домашното кино . На самата платка на усилвателя има буксичка за аудо кабел + и - . (нещо подобно като на дъно и връска с вентилатор). та имам две такива буксички с кабели : червено черен и червен и другия е черен и червен . като ги пъхна на усилвателя не знам от кои кабел ми идва + и от кой - ... Буксичката се щипва само по един начин не може да се размени. на двата кабела с букси : червено черния и само червения съвпадат местата . а на др страна съвпадат местата на черния и само червения. Това означава ли че :червено черния и червения са Плюсовете на двете букси ... Ако има начин да разбера на 100% ще е най-добре. Ако има как с мултицет или по друг начин да измеря... но с мултицета не знам на каква стойност да меря и какво да гледам . Този изход е само за бас говорителя ако има значение :(

Червено  + 

Черно   -

Какво толкова се чудиш?

Редактирано от Гост (преглед на промените)

• Автор

Червено  + 

Черно   -

Какво толкова се чудиш?

ами червено черен и червен като се има предвид, че червено черния е на мястото на червения от другата букса ..

ами червено черен и червен като се има предвид, че червено черния е на мястото на червения от другата букса ..

Хлапе! Постваш снимка и ти се обяснява! Някой си ще помни как са твоите цветове! Упътване нямаш ли за него? Прочети го и се събуди!

• Автор

Хлапе! Постваш снимка и ти се обяснява! Някой си ще помни как са твоите цветове! Упътване нямаш ли за него? Прочети го и се събуди!

Публикувано изображение

Този кабел който виси на 2рата снимка е от неговия си говорител , само че няма как да видя как е вързан за говорителя ,че няма достъп до там . И затова и незная точно кой е + и - .Неговият си кабел е само с червено черен и червен цвят .

Публикувано изображение

Редактирано от biker_radi (преглед на промените)

Публикувано изображение

Този кабел който виси на 2рата снимка е от неговия си говорител , само че няма как да видя как е вързан за говорителя ,че няма достъп до там . И затова и незная точно кой е + и - .Неговият си кабел е само с червено черен и червен цвят .

Публикувано изображение

За този кабел. Дюс червеният е   + а червен с черно е   -

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Предполагам, питаш за този кабел, ограден в червено, нали?

• Автор

Да колега  той  идва от самия бас говорител на тубата, но нямам достап да вия на говоритела как са закачени ... 

Да колега  той  идва от самия бас говорител на тубата, но нямам достап да вия на говоритела как са закачени ... 

Отговорил съм ти на въпроса в горният пост със снимката!

За този кабел. Дюс червеният е   + а червен с черно е   -

Добавено!

Този молекс явно има мъжки такъв, към който се куплира или си го махнал или счупил. Защо не казваш своевременно всичко, а трябва човек да гадае какви гимнастики си правил?

• Автор

А като сложа другата буксичка на мястото на червено-черния идва само червения кабел или това няма значение

А като сложа другата буксичка на мястото на червено-черния идва само червения кабел или това няма значение

Намери си друго занимание, а това го отнеси в сервиза да ти го поправят. Престанете да бъдете нахални, щом нещо не разбирате. Плащаш и ти го правят.Една камара постове изписахме. Или обяснявай както се полага или се скрий!Хората не са слободни да се занимават с твоя сандък!

• Автор

Аре малко по-спокойно никой не те кара на сила да помагаш даже и тва не правиш !!!

Аре малко по-спокойно никой не те кара на сила да помагаш даже и тва не правиш !!!

На такива хлапетии като теб, не трябва да им се помага!Не само че неумееш, но и не разбираш какво ти се говори. Типичен индианец!

На такива хлапетии като теб, не трябва да им се помага!Не само че неумееш, но и не разбираш какво ти се говори. Типичен индианец!

Как издържаш да им обясняваш ? Аз предпочитам да изгоря три усилвателя пред това да пусна такава милиционерска тема. Да се чудиш автора бъзика ли се или вярно не вдява от нищо.

п.п. От всяко дърво свирка не става. (българска пословица)

Редактирано от izabel1 (преглед на промените)

Прав си. На пъпеш не трябва да му се обяснява, а да ходи да копае в текезето /сега ще пита какво значи текезе/!

• Автор

Благодаря ви за некомпетентните мнения!  Не ме разбрахте какво искам да ви попитам,нито ми помогнахте.Интересно ми е за какво седите тук,като изобщо не помагате.

Форума е хубав,но за съжаление вместо адекватен отговор получаваш заяждане . LZ4JW, не знам с какво се занимвате а и не ме интересува но ако работите така,както

обяснявате не ми се мисли. По-добре намерете някакво друго занятие освен това да висите по форумите да се чудите с кой да се препирате  :D ( казано,като за вас) :shock11:

Благодаря ви за некомпетентните мнения!  Не ме разбрахте какво искам да ви попитам,нито ми помогнахте.Интересно ми е за какво седите тук,като изобщо не помагате.

Форума е хубав,но за съжаление вместо адекватен отговор получаваш заяждане . LZ4JW, не знам с какво се занимвате а и не ме интересува но ако работите така,както

обяснявате не ми се мисли. По-добре намерете някакво друго занятие освен това да висите по форумите да се чудите с кой да се препирате  :D ( казано,като за вас) :shock11:

Ако беше малко по-интелигентен и четеше, щеше да видиш с какво се занимавам, но ти написах , че още си пъпеш и тези неща не ги разбираш. Под аватара съм го написал за такива като теб.Това, че не схващаш обясненията на хората и най вече моите, е единствено твой проблем. Хората са казали. Там където не умееш, не си пъхай гагата! И тук не е мястото или най малкото чат, за да пишем в каквато и да е тема.Трябва задълбочено да прочетеш правилата на този форум и най вече да се научиш, как се задават въпроси, за да ти се помага. На тебе и с картинки не ти става ясно!

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.