Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Конфигурация до 550-600 лв

Featured Replies

Здравейте, можете ли да ми покажете какво мога да си закупя за тези пари, ако може да не са готови конфигурации (мисля че така е по-добре, все пак вие кажете де кое е по-добре, готова конфигурация или такава която да отида и кажа какви части искам) за около 550 лв, макс до 600 лв....без монитор, клавиатура, мишка са тези пари.

Предпочитам процесорът да е на Интел, видеото съм имал Нвидия geforce 8400 и ати хд 5450...охлаждане не разбирам, ако може да напишете 1 ред минимум колко да е като мощност, охлаждането съм бос също. Затова и ви пиша тук, не съм много запознат и ще съм ви благодарен ако ми отделите няколко минутки от времето си да ми помогнете :). Друго, което да кажа не се сещам

Ето това:

BB код:
GB GA-F2A55-DS3 A55 FM2
ATHLON X4 750K /BOX/FM2
4GB DDR3 1600 A-DATA
500GB TOSHIBA SATA 6G/7200/32M
CX-2G67 /NO PSU
NJOY 450WGX 450W Passive PFC
SAPPHIRE HD7750 1G GD5 BULK

Обща стойност - 622.43 лв. с ДДС

Ако не можете да си позволите тези 22 лева отгоре, взимате 7730 SAPPHIRE HD7730 1G GDDR5 BULK
Линк:
http://nikem-bg.net/cart/47462p1r47525p1r45925p1r46704p1r48676p1r1045p1r45743p1rf.html

^ На това желание на автора не е обърнато внимание "Предпочитам процесорът да е на Интел".   Ето с Intel: CM 250 SERIES W/500W PSU 500GB TOSHIBA SATA 6G/7200/32M 4GB DDR3 1600 A-DATA G3420 3.2GHZ/3M/BOX/1150 ASROCK H81M-DGS /1150 SAPPHIRE HD7730 1G GDDR5 BULK Обща стойност - 587.05 лв. с ДДС   Иначе, с AMD ще е по-производителна конфигурацията, и ако автора не държи на Intel, 750К е за предпочитане.

Редактирано от baikolio95 (преглед на промените)

Обща стойност - 600.26 лв. с ДДС

С включена записвачка! Ако не ви трябва я извадете от цената!

Това е адски фенско, да жертваш производителност що се отнася до такъв нисък бюджет, само за да пише интел под капака :>

• Автор

Ами не разбирам много от части, затова и направих тема тук. Приятели са ми казвали че Интел>АМД, АМД прегрявали, работят на по-високи температури, не знам кои са по-производителни...а иначе компютърът няма да е за някои тежки игри, ще се ползва за ФИФА, ПЕС, спортни игри и с коли

Ами не разбирам много от части, затова и направих тема тук. Приятели са ми казвали че Интел>АМД, АМД прегрявали, работят на по-високи температури, не знам кои са по-производителни...а иначе компютърът няма да е за някои тежки игри, ще се ползва за ФИФА, ПЕС, спортни игри и с коли

Явно приятелите ти доста са те излъгали. За тези пари можеш да земеш максимум двуядрен интел, който наистина ще грее много, или 4 ядрено АМД което ще грее по-малко и ще е доста по-производително. Явно си на 15. Но ще ти дадем съвети.

Явно приятелите ти доста са те излъгали. За тези пари можеш да земеш максимум двуядрен интел, който наистина ще грее много, или 4 ядрено АМД което ще грее по-малко и ще е доста по-производително. Явно си на 15. Но ще ти дадем съвети.

Александров, в грешка си. Разгледай по-подробно форума, за да разбереш кой процесор (Х4 атлон или Х2 пентиум) грее повече. АМД по принцип са печки. :)

ASROCK H81M-GL /1150 

G3220 3GHZ/3M/BOX/1150 

4GB DDR3 1600 A-DATA 

1TB WD Caviar Blue 7200rpm 64MB SATA3 WD10EZEX 

SAPPHIRE HD7730 1G GDDR5 BULK 

FD CORE 1000 MICRO ATX BLACK 

CHIEFTEC A-80 350W ATX2.3 80+ CTG-350-80P-BULK 

Обща стойност - 616.27 лв. с ДДС

Количка.

Ако ви идва много, се взима 500 ГБ хард.

Редактирано от Туинг-off (преглед на промените)

Знаеш ли защо интелските процесори са по-скъпи-не,защото не си виждал.Говорейки глупости за това как AMDтата са по-добри,лъжеш и подвеждаш питащите.

"Но ще ти дадем съвети."-да,момчетата,за разлика от теб,са му дали съвети с конфигурации и от двата лагера. :) Ти с твоя велик Phenom II-само бъркаш питащите,които си нямат понятие.

Количка

Публикувано изображение

пс. В Никем ще ти я сглобят безплатно ако не можеш сам. Ако можеш да си я сглобиш сам поръчай някой от частите от Емаг докато са на промоция. Доставката им е безплатна.

Тази кутия е по-добра а и спестяваш 8 лева. Тази видеокарта също е по-добра. Специално видеото го взимай без значение коя конфигурация ще избереш.

Този хард също излиза по-изгодно. Ето и процесора.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.