Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Tърся книга или уроци за Мултимедия и работа с мултимедийни продукти

Featured Replies

Tърся книга или уроци за Мултимедия и работа с мултимедийни продукти. Общи сведения за мултимедията. Мултимедиен хардуер. Мултимедиен софтуер изобщо всичко свързано с мултимедията и работа с мултимедийни продукти. Много ще съм ви благодарна ако някой може да ми помогне.

Благодаря предварително

Редактирано от Maria_di (преглед на промените)

Много общто е зададен въпроса...

За да ти помогнем се конкретизирай ... Има доста софтуерни продукта за направа на мултимедиини презентации .. някой са лесни за усвояване но и не толкова добри какъвто е случая с PowerPoint... други са много добри и почти универсални каквито са продуктите на Macromedia : Macromedia Authorware 7, Flash Professional 8, Macromedia Director MX 2004... Има и други продукти... зависи дали презентацията ще ти е поточна или ще има възможност за навигация от страна на клиента ти...

Знам че ти нахвърлях на пръв поглед излишни неща... но повярвай ми не са...

Оточни какво точно ти минава през главата да правиш .. за какво ти е тази информация .. и може и да ти се помогне...

Съвет... Колкото и да ти се види сложен продукт ориентирай се към Flash Professional 8, възможностите му са огромни става за презентации и за уеб.. за телевизия а напоследук и за някой модели GSM. Лесен е за визуализация на различни платворми .. нещо което доста хора пренебрегват и после се излагат на презентирането на продукта си...Намира се литература по книжарниците за него .. и се полва масово ..

• Автор

Интересува ме всичко за мултимедията като общи понятия – Какво е мултимедия, какво обхваща мултимедията( аудио , видео, презентации, анимации….) мултимедиен хардуер, мултимедиен софтуер – като теория . Имам да пиша за тази тема „Мултимедия и работа с мултимедийни продукти”. Търся всичко свързано с темата.

Благодаря ти за софтуерните продукти за презентация , които си написал.

Не мисля че мога да ти помогна .. аз не съм теоретик ... Но от това ковто съм търсил на тази тематика ... "за мултимедията" като теория .. начин на възприятие и изграждане попаднах преди време само на една смешна статия на някаква преподавателка от Софииския университет... поне аз не съм намирал литература на конкретната тема.. Мисля че няма и сериозни курсове на тази тематика ..

Опитай да намериш информация на руски саитове .. Успех... :bye:

Ако имаш някакви конкретни въпроси се обади ... дано да мога да ти помогна.

• Автор

Благодаря ти за съвета.

Между другото почнах да се занимавам с FlashMX 2004

а относно "Ако имаш някакви конкретни въпроси се обади " , ще се възползвам. cool.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.