Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Избор на дъно, рам и процесор

Featured Replies

Здравейте искам да си ъпгрейдна компа с нещо на което ще му върви Баттлефиелд 3 на най-максималните опции

Ами не ми пука дали ще е на амд или на интел обаче моята карта е слаба и затова мисля да е някъкво амд с вградено видео и така бюджета е 250 лева (знам че е малко но какво да се прави)

А може и процесор сокет 775 със честота към 3 гхц или повече + някоя видео карта (нови)

Здравейте искам да си ъпгрейдна компа с нещо на което ще му върви Баттлефиелд 3 на най-максималните опции

Ами не ми пука дали ще е на амд или на интел обаче моята карта е слаба и затова мисля да е някъкво амд с вградено видео и така бюджета е 250 лева (знам че е малко но какво да се прави)

А може и процесор сокет 775 със честота към 3 гхц или повече + някоя видео карта (нови)

Каква ви е картата? А захранването? Защото за 250лв трудно ще се вземе нещо с което да подкарате тази игра на макс.

Редактирано от Just Human.. (преглед на промените)

• Автор

Захранването ми е 400вата неизвестна марка(китайска) картата 6450

Обща стойност - 262.90 лв. с ДДС
Ще играеш въпросната игра на средни настройки.

Редактирано от No Pyro No Party (преглед на промените)

По-добре 750К за тези пари. И рамта ще е малко.

Редактирано от Туинг-off (преглед на промените)

Ако искаш да си вземеш нещо на което да ти върви Battlefield 3 на макс, трябва да вземеш машина като моята (Виж подписа, давам ти просто пример) или подобна.

Редактирано от Deadway (преглед на промените)

Да подкараш Battlefield 3 с процесор, дъно и рам само за 250 лева (предвид днешните цени) си малко невъзможно. Пък и ако сте заделили малко пари и за монитор или захранване... Следващият път отиди в Google и напиши "Battlefield 3 System Requirements". Toва е едно хубаво приложение. Гледай там и ако трябва изчакай още малко. П.С. В youtube има много видеота за Максимум на Battlefield 3. Не е зле да ги видиш. Към въпроса: 2 ГБ рам е ПРЕКАЛЕНО малко за игра като B3. съфорумците са ти дали добри предложения според бюджета. За мен лично най- доброто беше на No Pyro No Party. Пиши какво е станало

ATHLON X4 750K /BOX/FM2  4GB DDR3 1333 SILICON POWER  ASROCK FM2A55M-DGS BULK FM2    Обща стойност - 280.53 лв. с ДДС   Количка.

Писах ти ЛС и отново резултата е нула. Автора ще кара на вградена графика за тази сума а нещо с това атлонче се губи вградената графика?

После ще има теми от порядъка " Помощ! Компютъра не пали" не пали? защо? защото няма графика...

Редактирано от Mr. BeaN (преглед на промените)

Автора притежава 6450 така че не му трябва излишна вградена графика. Освен ако не смяташ че двуядрен 5400К е по-добър от четириядрен 750К? А че ще събира допълнително пари за читаво видео е пределно ясно. За тия пари е мисия невъзможна да купи всичко.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

:)

Е а аз искам ферари за 300 лв. Това какво искаме и какви са реалностите са съвсем различни неща.

Редактирано от naruto (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.