Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с Pоcket Qtek 2020 или 2020i

Featured Replies

Проблемът ми е следния : купих си qtek 2020i поне така ми казаха не виждам никаква разлика между двата но в характеристиките виждам че моят покет е с 400мгхц процесор което отговаря на покет 2020 дайте идея как да подкарам Wifi-то на това чудо защото немога да разбера изобщо дали има такова :( другото нещо е че незнам от къде да му намеря програми :) моля ако можете да ми предложите някакви сайтове :) благодаря предварително :)

Ако става въпрос за джобен компютър модел 2004 няма повти никакви екстри и няма Wi-Fi. Едва ли би вършил работа като новите андроиди.

• Автор

:D ее разбихте ми мечтите. Добре но бях чел че може да му се сложи уиндоус мобиле 6.5 ще ми внесете ли малко разяснения по въпроса?

Всъщност тук пише, че има Wi-Fi http://www.gsmarena.com/qtek_2020i-1168.php и процесор 520 MHz.

Не съм се занимавал с тези играчки. През 2004 нямах GSM, камоли джобен компютър.

Иначе по темата, това устройство има много малко RAM и ROM памет. Трудно би се справило с обикновен сайт с клипчета и снимки. Става за чат и вероятно имейли или за разглеждане на снимки.

• Автор

а някакво предложение как да му инсталирам нов уиндоус

Проблемът ми е следния : купих си qtek 2020i поне така ми казаха не виждам никаква разлика между двата но в характеристиките виждам че моят покет е с 400мгхц процесор което отговаря на покет 2020 ....

Има и друга разлика - 2020 няма WiFi - ако е такова няма как да му го пуснеш.
  • Автор

Да устонових че телефонът е 2020 не 2020i но сега ме интересува как да му сменя уиндоуса?

Да устонових че телефонът е 2020 не 2020i но сега ме интересува как да му сменя уиндоуса?

Има къстъм РОМове, но започнете от това защо искате да го сменяте

• Автор

Като цяло е изключително бавен а и искам да разчупя вида му :)

• Автор

много ми харесва как изглежда уиндоус 6.5 но никаде не мога да намеря РОМ :( моля за малко помощ!!!

• Автор

Абе тука някой чете ли изобщо?

Абе тука някой чете ли изобщо?

потърсете тук: http://www.xda-developers.com но не очаквайте нова версия да върви бързо на стар хардуер, това е 400 мегахерцов процесор, 64 мегабайта рам....

Защо изобщо се занимаваш с толкова остаряло устройство? :)

• 6 месеца по-късно...

Абе тука някой чете 

По принцеп четат ама повичето като гледам не са се занимажали с такъв проблем или не ги интересува.

Аз преди 1 седмица си взех PALM® T|X POWERED . На Мен също ми е интересно да ли е вазможно да му сменя Операционата система с по нова.

Ако желаеш виш тази статия дано е полезна знам че не е същия модел джобен компютар .  Но може статията да е от полза.

How To: Install Windows Mobile 6.5 Right Now

http://gizmodo.com/5281397/how-to-install-windows-mobile-65-right-now 

Дано Ти е от полза аз нямам време :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.