Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

-------------

Аноден протектор за бойлер - правилен монтаж!?

Препоръчан отговор


Нещо се оплетох в елементарна ситуация! Как се монтира аноден протектор за бойлер, който не е свързан с тестер? Наглед лесно, но?

Наложи се да сменя анодния протектор на 2 бойлера от една и съща марка и един и същи модел , но? На първия бойлер - опашката на  анодния протектор стърчаща от изолационната подложка на фланеца, беше подвързана с жълтия заземителен проводник. На втория  - опашката на анодния протектор стърчаща от изолационната подложка на фланеца не бе подвързана с абсолютно нищо. Кое е правилното???? Според мен монтажа на втория бойлер. Все пак искам да съм сигурен и да чуя вашите мнения :no-no:

 

 

 

edit

Получих отговор на своя въпрос благодарение на друг конкурентен форум

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.