Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

как да инсталирам ClockWorkMod на Optimus 2X

Featured Replies

здравейте !

Притежавам LG Optimus 2X и сега карам със стоковия 4.0.4 на LG. Мисля, че няма да е нужно да описвам какъв ужас е. 

Запътих се да му сложа CyanogenMod последният Nightly build. 

Единственото ми препятствие е инсталацията на тоя ClockWorkMod.

Четох сумати инструкции, ръководства и видеа от интернет, и всичките го правят с ROM Manager. Да но при мен когато отворя ром мениджър и се опитам да го инсталирам тоя CWM ми показва, че не се поддържало за апарата. Пробвах и други подобни апликации от стора, но и те но го поддържат. Пробвах и по тоя начин http://www.modaco.com/topic/335479-29-jun-4005-clockworkmod-recovery-for-the-lg-optimus-2x/ но не става. 

Има ли някакви други начини да го инсталирам ?

Щом пише че е несъвместимо защо трябва да го насилвате? За да пуснете после тема във форума: Брикнах си телефона. Или нещо такова: Какъв нов телефон да си купя

• Автор

Прочел съм го и него. И то изисква инсталация на ClockWorkMod, като там е описано с ROM Manager, но странно защо - под стоковия 4.0.4 не се поддържа.

Щом пише че е несъвместимо защо трябва да го насилвате? За да пуснете после тема във форума: Брикнах си телефона. Или нещо такова: Какъв нов телефон да си купя

Все има някакъв начин да се инсталира CM. При всичките версии дори и други ромове - трябва инсталация на ClockWorkMod. Ето това ми е препятствието. От там насетне е лесно.

Не може да е несъвместимо, няма такова нещо. Трябва да има някакъв друг начин да се инсталира.

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

....

Все има някакъв начин да се инсталира CM. При всичките версии дори и други ромове - трябва инсталация на ClockWorkMod. Ето това ми е препятствието. От там насетне е лесно.

Не може да е несъвместимо, няма такова нещо. Трябва да има някакъв друг начин да се инсталира.

Добре. То те и производителите трябва деца да хранят... Защо толкова много хора постоянно поправят това, което работи?

Nightly версии не слагай защото са пълни с бъгове ! Слагай само Stable версии. Буут лоадера отключил ли си го ?

• Автор

Nightly версии не слагай защото са пълни с бъгове ! Слагай само Stable версии. Буут лоадера отключил ли си го ?

в последният nightly билд са поправени доста бъгове, мисля него да слагат. Bootloader-а не съм го отключил, но и не мисля, че трябва.

Реших да се мъча да инстална друг recovery image по друг начин http://teamw.in/project/twrp2/65

но не ми се получава, защото в terminal emulator-а ми казва, че нямало такава директория като /sdcard/recovery.img, макар, че съм сигурен, че image файла ми е именуван така...

Добре. То те и производителите трябва деца да хранят... Защо толкова много хора постоянно поправят това, което работи?

Защото не работи като хората. Капитане, я погледни на какво мяза стоковият на Optimus 2X...

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

....

Защото не работи като хората. Капитане, я погледни на какво мяза стоковият на Optimus 2X...

А защо сте си купил тогава този телефон?

• Автор

заради добрият му хардуер, визия, усещане, камера, хубавият дисплей и останалите важни неща, които се гледат.

То ако беше така всички щяха да си купуват телефоните на HTC и Samsung заради най-добрия UI.

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2020737 Опитай се да инсталираш от този тулл рековери. Ако не стане трябва да отключиш буут лоадера и пак да пробваш да инсталираш рековери.

То ако беше така всички щяха да си купуват телефоните на HTC и Samsung заради най-добрия UI.

Ами то потребителския интерфейс  е част от цялостния дизайн, ако не ти харесва и не ти е удобен защо ще го купуваш. Макар че аз само преди няколко месеца минах на андроид телефон и свикнах, какво толкова :)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.