Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Обратна връзка/Контакти/телефони/имейл на емаг ?

Featured Replies

Здравейте !

Трябва да се свържа с тия, за да откажа един поръчан преди около 4 часа таблет, защото може до 15 дни право да се откажа. Само, че не виждам да имам някаква контактна форма на сайта или пък да има страничка "връзка с нас" или "обратна връзка" ,или "поддръжка", или "контакти" или каквото и да е обратна връзка/фийдбек с тях за да им звънна или поне да им напиша едно писмо/имейл... Ама къде ?

Вече половин час търся и не мога да намеря.... В такъв случей как мога да им кажа, че се отказвам ?

Здравейте !

Трябва да се свържа с тия, за да откажа един поръчан преди около 4 часа таблет, защото може до 15 дни право да се откажа. Само, че не виждам да имам някаква контактна форма на сайта или пък да има страничка "връзка с нас" или "обратна връзка" ,или "поддръжка", или "контакти" или каквото и да е обратна връзка/фийдбек с тях за да им звънна или поне да им напиша едно писмо/имейл... Ама къде ?

Вече половин час търся и не мога да намеря.... В такъв случей как мога да им кажа, че се отказвам ?

http://www.kaldata.com/forums/topic/213933-%D1%82%D1%80%D1%8F%D0%B1%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D0%B8-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%BC%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%BB%D0%B8%D0%B2%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%B8-%D0%BF%D0%B0%D0%B7%D0%B0%D1%80%D1%83%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B5-%D0%BE%D1%82-%D1%81/page-2#entry2712519

• Автор

Е в такъв случей кво да правя ?

Добре де, как изобщо мога да се свържа с тях ? Било то и за някакъв друг въпрос или нещо друго ?

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

Аз съм в същото положение. На сайта в условията за ползване пише, че трябва едва след закупуване да направиш рекламация в писмен вид и до 30 дни ти връщат парите? А те даже не са оставили и адрес в бг, оставили са седалище в Румъния! Но ако чакаш 30 дни то парите за коледни подаръци заминаха! Мошенници!!!! В нормалните сайтове има посочена връзка? На мен във фейса не ми отговаря на съобщенията, а мейла оставен в общите условия - [email protected] не е валиден. НО МОГАТ ЛИ НА СИЛА ДА ТЕ НАКАРАТ ДА КУПИШ ПОРЪЧАНОТО И КАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ИМА АКО НЕ ГО КУПИШ , ВСЕ ПАК НЕ СИ ПОДПИСАЛ НИКЪДЕ НИЩО?

Аз съм в същото положение. На сайта в условията за ползване пише, че трябва едва след закупуване да направиш рекламация в писмен вид и до 30 дни ти връщат парите? А те даже не са оставили и адрес в бг, оставили са седалище в Румъния! Но ако чакаш 30 дни то парите за коледни подаръци заминаха! Мошенници!!!! В нормалните сайтове има посочена връзка? На мен във фейса не ми отговаря на съобщенията, а мейла оставен в общите условия - [email protected] не е валиден. НО МОГАТ ЛИ НА СИЛА ДА ТЕ НАКАРАТ ДА КУПИШ ПОРЪЧАНОТО И КАКВИ ПОСЛЕДСТВИЯ ИМА АКО НЕ ГО КУПИШ , ВСЕ ПАК НЕ СИ ПОДПИСАЛ НИКЪДЕ НИЩО?

Да платиш доставката

• Автор

Да платиш доставката

Безплатна е. Поне така пише. 

Но не...Няма такива....Ще подам жалба. Как може да не оставят и телефони за обратна връзка бе хора ?

Редактирано от Атанас Пачов (преглед на промените)

"Да платиш доставката" !!!! В моя случай приложените данни в сайта не отговарят на действителността (сравнено със сайта на производителя). От къде на къде ще плащам нещо, което на практика не съм поръчал, направо си ме мамят по този начин? И наистина следва ли нещо ако откажеш да платиш ( не е договор черно на бяло) , пък и при положение, че не са коректни.

• Автор

божичко....След имейлите, които пращах на [email protected] и отговорите на писмото, което ми казваше, че съм поръчал таблета получих ей-сега ново писмо от [email protected] (адреса на оново писмо, потвърждаващо покупката ми, на което "отговорих") и ето какво е написано :

http://prntscr.com/27g3eg

Ама аз ви писах за отказ, вие пак ми потвърждавате тоя таблет....

Човек пробвай чрез фейса да питаш за анулиране, при мен я анулираха току що! Поискаха ми номера на поръчката и след 2 минути статуса й беше " анулирана"

• Автор

Човек пробвай чрез фейса да питаш за анулиране, при мен я анулираха току що! Поискаха ми номера на поръчката и след 2 минути статуса й беше " анулирана"

Да. Така направих и вече е аналурина. Драмата свърши. Но все пак, нека за нататък да си оставят адреси/телефони за обратна връзка на сайта. 

До всички, които са разочаровани по някакъв начин или са излъгани от емаг!!! Не се филмирайте! Дойде ли куриер до вас го пращате на май_ _ _ .. си. Нищо не могат да ви направят!! С никакъв документ не сте задължен! Ако ви насилват викате полиция! А ако се излъжете и го платите искайте документ и  с него в комисията за защита на потребителите

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.