Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

UPnP и рутер

Featured Replies

Здравейте. Искам да Ви попитам мога ли да виждам шернати папки намиращи се на 2 компютъра, които са зад рутер? Нямам достъп до рутера естествено :)

Айпито на рутера е реално. Прочетох , че с UPnP става пренасочване на портове в рутера когато нямам достъп до него,както съм аз. Но въпросът е,че ако пренасоча чрез съоветния UPnP софтуер портове 135,136,137,138,139,445 ще виждам шернатото само на единия компютър,към който съм ги пренасочил съответно. Как мога да виждам шернатото и на другия компютър/

Здравейте. Искам да Ви попитам мога ли да виждам шернати папки намиращи се на 2 компютъра, които са зад рутер? Нямам достъп до рутера естествено :)

Айпито на рутера е реално. Прочетох , че с UPnP става пренасочване на портове в рутера когато нямам достъп до него,както съм аз. Но въпросът е,че ако пренасоча чрез съоветния UPnP софтуер портове 135,136,137,138,139,445 ще виждам шернатото само на единия компютър,към който съм ги пренасочил съответно. Как мога да виждам шернатото и на другия компютър/

Няма много варианти и всичките са сложни. Например мапване на шернат диск от едната машина на другата в директория, а не като буква и подобни

• Автор

Няма много варианти и всичките са сложни. Например мапване на шернат диск от едната машина на другата в директория, а не като буква и подобни

Как става това точно? Аз съм мапвал, но само като Буква. Т.е. да направя шорткът на дял Д: например от другия компютър ->на този, до който имам достъп ли?

Как става това точно? Аз съм мапвал, но само като Буква. Т.е. да направя шорткът на дял Д: например от другия компютър ->на този, до който имам достъп ли?

http://serverfault.com/questions/105633/mount-remote-cifs-smb-share-as-a-folder-not-a-drive-letter

• Автор

A знае ли някой програма за windows, с която да отварям портове в рутера, тъй като както казах нямам достъп до него.

A знае ли някой програма за windows, с която да отварям портове в рутера, тъй като както казах нямам достъп до него.

Няма такава, трябва ви достъп до маршрутизатора

• Автор

Няма такава, трябва ви достъп до маршрутизатора

Аз намерих upnp port mapper,но за някои портове не ми позволява да ги пренасочвам. Незнам дали е от нея, или рутера. Затова питам ако някой знае за друга такава.

Тази тема какво прави тука? Нито намек за вируси,нито за нещо свързано пряко със защитен софтуер. Местете я,крайно време е.

пп. Е разгеле сетихте се  :D  да не съм голословен обаче снимка 

Редактирано от nikssi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.