Премини към съдържанието

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

BaiIvan1

Въпрос за Windows 8 на лаптоп Asus

Препоръчан отговор


Здравейте, лаптопа е купуван от щатите, моделът е Asus Q500LF. Дойде с оригинален Windows 8 и целият хард диск беше едно дисково устройство(не беше разделен) и го разделих през Windows на две части, има таква опция. Въпросът ми е при форматиране като едно дисково устройство ли ще го покаже или като две? Отдолу на стикера с Windows нямам key и ако го форматирам не мога да го активирам. Съобщение да си искам key-а до Microsoft ли трябва да пиша или как? Забелязах, че има запазена част от хардиска с restore and backeups, където може да се върне в начално положение без да се форматира и дали евентуално тогава може да се раздели харда, за да не е една част, а няколко? Намерих нещо на английси, но не знам дали ще ми свърши работа http://support.asus.com/Troubleshooting/detail.aspx?SLanguage=en&m=G73JH&p=3&s=252&os=&hashedid=8je5Ot4HBnKOdT81&no=1775

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Както сам си забелязал имаш BACKUP дял.... Не ти трябват сериал и т.н., защото се въвежда сам. Ако се наложи преинсталиране (RESTORE) се губят нещата, които са били на дяла с Win 8. На другия дял, разделен от теб нещата ще останат. :)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.