Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как се прави бизнес план

Featured Replies

Здравейте приятели :)

Имам за домашна работа да направя примерен бизнес план на измислена от мен фирма.

Обаче нито знам как се прави бизнес план,нито съм се ориентирал към точно определена сфера. 

Ще съм Ви благодарен ако ми помогнете :)

Така е като не слушате в училище ... сега в бизнес плана трябва да се напище името на проекта , обекта , адрес име на фирмата , лице за контакти , след това резюме пример : описание на фирмата , сфера на фирмата , описание на пазара ... След това трябва да има и идеята и услугите които предлага , какви предимства ... много са нещата които трябва да пишеш ... ето ти един примерен формуляр ... ЦЪК  ... ето примерен бизнес план ... ЦЪК  ... 

Успех !!! 

Редактирано от s_rox9 (преглед на промените)

• Автор

Благодаря ти за бързия отговор :)

И аз гледах същия образец,но ми се вижда много дълго и сложно, на мен ми трябва нещо по простичко,нещо до 5-6 страници.А и ако имаш някоя и друга идея за вида на предлаганата работа на фирмата ще съм ти много благодарен :)

Благодаря ти за бързия отговор :)

И аз гледах същия образец,но ми се вижда много дълго и сложно, на мен ми трябва нещо по простичко,нещо до 5-6 страници.А и ако имаш някоя и друга идея за вида на предлаганата работа на фирмата ще съм ти много благодарен :)

И аз съм имал домашни за бизнес план ... аз лично си измислих супермаркет който обслужва няколко области в България ... направи и SWOT анализ ... опиши силните и слабите страни ... възможностите и рисковете на фирмата ... 

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.