Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си създам Minecraft bukkit server с динамично IP?

Featured Replies

[*]Здравейте някой знае ли как мога да си сложа динамично IP  на Майнкрафт сървъра си и да поясня той е bukkit така че моля не ми  говорете за сървъра от главния сайт на Майнкрафт. Ако може някой да ми даде някакво видео от youtube или някой др. сайт като него ще му бъда много благодарен ако не някой ако може да ми обясни какво трябва да променя в настройките на PortForwarding. Благодаря предварително!

За сървъри се ползват статични  не динамични. Ако ти се сменя адреса едно към кесим  как утре някой ще се върже към тебе ?

• Автор

С лаптоп съм и с wi-fi така че се чудя може ли да стане адреса ми статичен или не? Ако има начин ми кажете и също така искам да си скрия и ип-то има ли начин?

Е като си с лаптоп значи имаш рутер  а тоя рутер има настройки към  мрежата на доставчика. Адреса който ти дава рутера на тебе е вътрешен и си е само за твоята мрежа .От тука на сетне не мога да ти схвана идеята как хем ще правиш сървър и ще си криеш адреса и кой точно адрес :) Имаш ли си понятие от пренасочване на портове и как да си направиш самия сървър ? Вътрешния ти адрес може да стане статичен  но това грам не те топли защото никой няма да може да се върже  към тебе с него.

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Е като си с лаптоп значи имаш рутер  а тоя рутер има настройки към  мрежата на доставчика. Адреса който ти дава рутера на тебе е вътрешен и си е само за твоята мрежа .От тука на сетне не мога да ти схвана идеята как хем ще правиш сървър и ще си криеш адреса и кой точно адрес :) Имаш ли си понятие от пренасочване на портове и как да си направиш самия сървър ? Вътрешния ти адрес може да стане статичен  но това грам не те топли защото никой няма да може да се върже  към тебе с него.

Е като става дума пък хващам нет от съседите и ако мога да ти кажа към кой доставчик съм ще можеш ли да ми помогнеш все пак искам да влизат моите приятели в сървъра. А за прикриването на ип-то искам когато някой му дам ип-то да не е с реалните цифри а с някакви измислени. а точно за тези измислени цифри става чрез сайтове и програми но кои е въпросът. а за направата на сървъра то това е лесната част ип-то ме затруднява. :)

Оооо  забрави с тоя краден интернет  за  сървъри :) Ти нямаш достъп до нищо  на рутера  и няма как да направиш каквото и да е .

Редактирано от AlkatrazBG (преглед на промените)

• Автор

Ами аз всъщност имам интернет но трябва да си преинсталирам компа че нещо обърках в ип-то на лаптопа от моя интернет и ся не мога да се свържа а си мислех също така че е невъзможно да правя сървъри с моя нет. на булсата ми е и мога точно какво направих сега не мога нит да се свържа с него нит нищо

Ами аз всъщност имам интернет но трябва да си преинсталирам компа че нещо обърках в ип-то на лаптопа от моя интернет и ся не мога да се свържа а си мислех също така че е невъзможно да правя сървъри с моя нет. на булсата ми е и мога точно какво направих сега не мога нит да се свържа с него нит нищо

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.