Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Предложете конфигурация до 900 кинта.

Featured Replies

Здравейте.Преди време бях пуснал една подобна на тази тема, но сега ще пусна още една, защото обстоятелствата са по-различни.Та, трябва ми някоя конфигурация от 800 до 900 лева, като за сега съм се насочил върху това : http://nikem-bg.net/cart/48189p1r1143p1r46469p1r46943p1r49355p1r1000578p1r1139p1r47426p1rf.html . Основно ще се играе LoL cs:go ( 120-130 fps поне искам да има ) BF3 и евентуално BF4

Аз ви предлагам това.

Обща стойност - 899.39 лв. с ДДС

По-добър процесор.Захранване с 5 г гаранция.Хубава кутия.Прилична видеокарта.Хард-диск с 3 години гаранция.Записвачка няма,но едва ли ще ви потрябва.

Редактирано от onogondur (преглед на промените)

Сега се загледах в първата тема на авторът.Съмнявам се изобщо да е чел какво му е писано там.Той си има хард-диск,който е 500 ГБ. Със сигурност ще има и кутия.Така че,ще можем да стъпим на съвсем друго ниво,ако се спести от тия части.

Сега се загледах в първата тема на авторът.Съмнявам се изобщо да е чел какво му е писано там.Той си има хард-диск,който е 500 ГБ. Със сигурност ще има и кутия.Така че,ще можем да стъпим на съвсем друго ниво,ако се спести от тия части.

Ono,нали знаеш,че голям процент от питащите тук,си остават само с питането,щото тати е изпил парите. :D

За мен това е поредната тема,която е просто една пусната тема,без по нея да има някакви реални действия.Доколкото си спомням,имаше един потребител преди месеци,чиято тема се проточи в няколко страници,и десетки мнения.Но наистина човекът излезе сериозен,по-късно пусна и снимки,да видим.Не съм забелязал други да го правят.Разбира се,това е лично мое мнение.Авторът на темата вече не е на линия,така че,явно всичко е безсмислено.

• Автор

Noob & retard friendly, np. Като за начало парите са си мои, в краен случай бих взел някой кинтаж от бащата.Това, че съм излязал от форума и съм станал от компютъра означава ли, че няма да отворя и да погледна какво сте писали ? Без да сте информирани говорите, то човек да не поиска помощ от някой - баламурници. Евентуално игрите ще се играят на 1024x768, защото мониторът ми сравнително стар, може би след време ще го сменя. Относно стария компютър - отново пишете неимформирани и си създавате грешни впечатления. Компютърът евентуално ще го подаря на един приятел или ще го продам.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.