Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся си ново GPU

Featured Replies

Здравейте. Искам да ми предложите добра видео карта с която до мога да играя игрите на FULL HD със High i Very High Setings  на прилична цена няма значение дали е ATI или Nvidia, защото вече моята Zotac GTX 470 започва лека по-лека започва да губи фронта при по тежките игри.

Конфигурацията ми е :

1.CPU AMD FX-6300 (не е колкван)

2.MB Asrock 970 pro3 R2.0

3.Ram Kingston Hyper x blue 2x4 1600 Mhz

4.GPU Zotac GTX 470

5.PSU Corsair VS 550

6.Case CM Elite 430

7. Монитор LG Flatron L222WS 1680x1050 (След време ще го сменям и ще купувам Full HD монитор)

Редактирано от xSpown (преглед на промените)

Бюджет?

Оправи си заглавието да не ти затрият темата!

SAPPHIRE VAPOR X R9 270X 2G G5 по-нагоре ми се струва овъркил спрямо процесора. Ако все още държиш на Нвидия - EVGA GTX760 SuperClocked 02G P4 2765 KR ACX Cooler.

• Автор

По натам мисля да го клоквам. А захранването как е ще издържи ли ?

По натам мисля да го клоквам. А захранването как е ще издържи ли ?

Не е топ серия захранване, но би се справило.

MSI GTX 760 HAWK LE или отново да имаш Zotac ZOTAC GeForce GTX 760 AMP! Edition ZT-70402-10P, но ако не клокнеш процесора си мисля, че ще ги спъва. Може да се ориентираш към 270x. Захранването също ме притеснява, но би трябвало да издържи.

• Автор

Добре тогава може ли да ми предложите захранване което ще може да ми позволи да клокна процесора и също така да захраня видеото

Вземай MSI N760 GAMING GTX760 2GB TF 2GD5/OC и си стой с Корсаря. Нито картата, нито процесора са много енергоемки и щом с лакомията GTX470 си нямал проблем с GTX760 консумацията ще е поне 50W надолу, така че всичко си е съвсем наред. Клоквай процесора и се радвай на новите игри. Е, ако намериш някоя R9 280X за около 500лв. още по-добре, но ако можеш да си позволиш малко над бюджета вземай направо PALIT GTX770 2G OC DDR5.

И аз съм за ГТХ 760-Палитката е 425 лв.100 вата проц и до 170 вата видео (ГТХ 760)-захранването ще пее,макар да не е първа хубост,все пак е 500 вата +12.

• Автор

Попринцип съм фен на MSI картите защото охлажданията са много добри и държат картите хладни при пълен товар така че мисля да си взема MSI-N760-GAMING-GTX760-2GB-TF-2GD5-OC която ми предложихте. Обаче ми хареса и R9 270 GAMING OC. Гледах  доста ревюта за тази карта и  я овърклокват на максимум и картата се държи стабилно и не вдигала над 60-61 градуса и също казват че  е  много тиха

ето тук го видях това. Даже минава и GTX760 и сега се чудя дали да не изчакам R9 270 вие какво бихте ме посъветвали.

R9 270 и 270X са напудрени и напомпани HD7870. Не са лоши карти, ама GTX760 е по-бърза и също се овърклоква добре.

Глас за gtx 760.

270x

Това е страхотен вариант. Макар, че 760 се води по-бърза, не знам как стоят нещата относно токсис версията.

Редактирано от milenvdbg (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.