Премини към съдържанието

Препоръчан отговор


здеавейте , може ли да ми кажете как да свържа кабелите за подсветките там power led , hdd led тия работи понеже имам проблем с конфигурацията не тръгва и мисля че проблема е там.

Редактирано от saikyo_no (преглед на промените)

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Прочети си указанието на дъното.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Прочети си указанието на дъното.

прочетох го , явно е другаде проблема , но не виждам къде ... сигурно е дефектно нещо

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това са кабели за индикаторни светлини. Ако машината не пали, проблемът ще е от другаде.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Това са кабели за индикаторни светлини. Ако машината не пали, проблемът ще е от другаде.

тя не пали ... като натиснах да  го пусна първия път светна копчето на поюер бутона за малко и огасна ...  ама не тръгва нищо . някакви предположения от къде може да е , между другото това е конфигурацията - http://nikem-bg.net/cart/50189p1r49716p1r50391p1r44260p1r49616p1r46850p1rf.html


Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Разкачете всички кабели и кабелчета.Свържете ги наново.

Тествайте захранването на друг компютър,тествайте и с друго захранване.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Не си ги свързал правилно.Както каза Оно-наново ги свържи,но внимавай.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И ако е била сглобена предварително в магазина,трябвало е тях да търсиш.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

И ако е била сглобена предварително в магазина,трябвало е тях да търсиш.

Не на части беше . Сглобих го 2-ри път същия резултат .... незнам каде бъркам , предната ми конфигурация я сглобих без проблем ... или аз съм малоумен или има дефектно нещо , захранването работи понеже ми свети видео картата .

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Направете една снимка,да видим как са свързани главните кабели.

Направете и фокусирана снимка,да видим как е свързан бутона за включване на предният панел на кутията.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Момент работи или не работи? Ако захранването работи и въртят вентилаторите очевидно връзката към монитора или самият той е проблема.

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Предполагам монитора е вързан към единият DVI на картата.Вържете го към другият,за проба.

Поставен ли е захранващият кабел на видеокартата?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Момент работи или не работи? Ако захранването работи и въртят вентилаторите очевидно връзката към монитора или самият той е проблема.

Не  , не работи . Има една лампичка на видеокартата тя свети , като натисна копчето за пускане светне само то и огасне веднага ..... апарата ми не е много хубав и да направя сега снимки едва ли ще се види нещо , утре ще го занеса в некои сервиз да ги питам

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нека обобщим.

Компютъра сте го сглобил.

Натискате за включване.Светва лампата на бутона и угасва.

Има някаква светлина на картата,тя свети ли постоянно?

Някой вентилатор завърта ли се?

 

Тествай го това захранване на някой друг компютър,да видиш там дали ще запали.Сигурен ли си,че всички кабели си свързал правилно?

  • Харесва ми 1

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

При положение че е чисто нова машината директно го карайте в Никем а не в някъв сервиз.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Нека обобщим.

Компютъра сте го сглобил.

Натискате за включване.Светва лампата на бутона и угасва.

Има някаква светлина на картата,тя свети ли постоянно?

Някой вентилатор завърта ли се?

 

Тествай го това захранване на някой друг компютър,да видиш там дали ще запали.Сигурен ли си,че всички кабели си свързал правилно?

Лампичката на видеокартата си свети постоянно , не тръгва нито 1 вентилатор , да лампата на бутона светва за секунда и гасне , колкото до свързването мисля че всичко си е на мястото навсякаде са паснали кабелите , все пак неможе да е от нищо , ще го поръчкам още малко и ако нищо не стане утре ще го занеса да го погледнат.

При положение че е чисто нова машината директно го карайте в Никем а не в някъв сервиз.

бих го закарал там , но съм далече от София

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В сервиза ще трябва да даваш пари.

Вземи захранване от някой познат и пробвай с него.

Поставен ли е кабела за захранване на процесора?

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

В сервиза ще трябва да даваш пари.

Вземи захранване от някой познат и пробвай с него.

Поставен ли е кабела за захранване на процесора?

сега го пробвах отворен и видях че вентилаторите тръгват за 1 стотна и спират

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами пробвай го това захранване най-накрая,вече за пореден път казвам.Обаждай се на някой приятел и действайте.Твоето на неговият компютър,неговото-на твоят. Ако неговото е слабичко,изкарай видеокартата си и свържи монитора към конекторите на дъното,да ползваш само вградената графика.

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Ами пробвай го това захранване най-накрая,вече за пореден път казвам.Обаждай се на някой приятел и действайте.Твоето на неговият компютър,неговото-на твоят. Ако неговото е слабичко,изкарай видеокартата си и свържи монитора към конекторите на дъното,да ползваш само вградената графика.

вече се обадих на 1 ама ще стане чак утре , ще пробвам и ще напиша какво е станало

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Трябваше да им кажеш да ти го сглобят и ти само щеше да си сложиш хард диска. Както са казали и колегите най-вероятно е от захранването. Не е лошо да пробваш с друго. При доставката може и някоя друга част да е дефектирала. Ако нямаш твой познат-приятел, който разбира най-добре го пращай в офиса на Никем в София. Ако проблема е в някоя от частите доставката ще е на тяхна сметка! 

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Tръгна , разместих тия кабелчета за Поюер Лед и Ресет Лед и си трагна :Д Мерси за помоща оказах се аз дефектния

Сподели този отговор


Линк към този отговор
Сподели в други сайтове

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Трябва да имате регистрация за да може да коментирате това

Регистрирайте се

Създайте нова регистрация в нашия форум. Лесно е!

Нова регистрация

Вход

Имате регистрация? Влезте от тук.

Вход

×

Информация

Поставихме бисквитки на устройството ви за най-добро потребителско изживяване. Можете да промените настройките си за бисквитки, или в противен случай приемаме, че сте съгласни с нашите условия за ползване.