Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с WindowsXP SP2 след Update

Featured Replies

След смъкване и инсталиране на последните секюрити ъпдейти на 12.04.2006 имам следния проблем:

Когато кликна с десен бутон върху десктопа не се появява контексното меню - пясъчният часовник остава на екрана и каквото друго отворя, не може да се затвори.Мога само да рестартирам от таск-менажера.

Посъветваха ме да изтрия ъпдейтите - направих го и проблема отпадна.Но на другиа ден ъпдейтите се бяха инсталирали (въпреки, че отмених автоматичен ъпдейт).Отново ги изтрих с "TuneUp Utilities" и сега ми стои съобщението, че ъпдейтите са готови и трябва да ги инсталирам.

Мога ли по някакъв начин да ги изтрия окончателно?Междувременно преминах от ИЕ на Опера.

Това са:КВ912812

КВ911562

КВ911567

КВ908531

След смъкване и инсталиране на последните секюрити ъпдейти на 12.04.2006 имам следния проблем:

Когато кликна с десен бутон върху десктопа не се появява контексното меню - пясъчният часовник остава на екрана и каквото друго отворя, не може да се затвори.Мога само да рестартирам от таск-менажера.

Посъветваха ме да изтрия ъпдейтите - направих го и проблема отпадна.Но на другиа ден ъпдейтите се бяха инсталирали (въпреки, че отмених автоматичен ъпдейт).Отново ги изтрих с "TuneUp Utilities" и сега ми стои съобщението, че ъпдейтите са готови и трябва да ги инсталирам.

Мога ли по някакъв начин да ги изтрия окончателно?Междувременно преминах от ИЕ на Опера.

КВ911562

КВ911567

КВ908531

Не трябваше да ги изтриваш , а да ги деинсталираш през Ad/Remove Programs.

И какво общо има Операта с това ?

:bye:

КВ911562

КВ911567

КВ908531

Проблемът явно е с твоята машина. При мен се качиха и нямам проблеми с тях.

Не трябваше да ги изтриваш , а да ги деинсталираш през Ad/Remove Programs.

И какво общо има Операта с това ?

Съжалявам, не се изразих точно.Първият път ги деинсталирах през Ad/Remove Programs, а втория път пак ги деинсталирах, но с "TuneUp Utilities".

Съжалявам, не се изразих точно.Първият път ги деинсталирах през Ad/Remove Programs, а втория път пак ги деинсталирах, но с "TuneUp Utilities".

Ясно. Изтрий ги пак и сега си промени настройките в System Properties-> Automatic Updates -> Notify me but don`t automatically download or install them.

• 3 седмици по-късно...

появи ми се проблема със синьото топче в бара, съобщаващо за нелицензиран софт. махнах автоматичния ъпдейт за това. но в коя папка се лоудват ъпдейтите, за да си инсталирам само тези, които преценя? не можах да я намеря.

мерси

появи ми се проблема със синьото топче в бара, съобщаващо за нелицензиран софт. махнах автоматичния ъпдейт за това. но в коя папка се лоудват ъпдейтите, за да си инсталирам само тези, които преценя? не можах да я намеря.

мерси

Защо топче, не беше ли звездичка. Ако се поразровиш малко из форума ще намериш и кардинално решение на проблема

естествено, че първо проверих във форума.

има една тема, но линка в нея е дел-нат.

мерси за помощта. това с пача го намерих и от друго място.

но пак си ми остава въпроса: в коя папка се даунлоудват ъпдейтите, ако си избрал тази опция (даунлоуд и ръчен инстал)?

естествено, че първо проверих във форума.

има една тема, но линка в нея е дел-нат.

мерси за помощта. това с пача го намерих и от друго място.

но пак си ми остава въпроса: в коя папка се даунлоудват ъпдейтите, ако си избрал тази опция (даунлоуд и ръчен инстал)?

Доколкото знам,Windows си прави временна папка за тях,на един от двата дяла,зависи колко свободно пространство имаш,след което се унищожава!

така е, но не знам всъщност дали е временна.

Windows Update се казва папката и ми е в Program Files. Hidden e.

обаче е празна. та за това попитах, да не би да има някъде другаде.

благодарско

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.