Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

въпрос за никем нет :)

Featured Replies

Добър вечер имам въпрос относно никем нет преди 3 часа си поръчах конфигурация от там и ми дойде емайл че съм си поръчал но въпросът ми е кога ще ми звъннат за потвърждение :) нетърпелив съм :) ако някой си е купувал от там конфигурация да каже долу горе колко време се чака за да ти звъннат за потвърждение благодаря предварително :) Поздрави !

Добър вечер имам въпрос относно никем нет преди 3 часа си поръчах конфигурация от там и ми дойде емайл че съм си поръчал но въпросът ми е кога ще ми звъннат за потвърждение :)нетърпелив съм :)ако някой си е купувал от там конфигурация да каже долу горе колко време се чака за да ти звъннат за потвърждениеблагодаря предварително :)Поздрави !

Тези трепети, май няма да те оставят да спиш тази вечер. Утре между 10 и 13 часа ще ти се обадят, а може и по-рано.Все пак трябва да ти нагласят хардуера за куриер. E-mail е стандартен отговор на системата за успешно приета поръчка.

Да използвам темата на колегата. Може ли да се поиска да се доставят нещата примерно между 17:30 - 18:00 часа ?

Да използвам темата на колегата. Може ли да се поиска да се доставят нещата примерно между 17:30 - 18:00 часа ?

Да, от самата куриерска фирма.

За по-сигурно,защо не поискаш да доставят до най-близкият на теб офис.Пък ще си я вземеш когато можеш.Даже ще е по-евтино така.

Видях някакви мнения, че въпреки доставката до офис на Еконт, самата доставка излиза много скъпо от Никем. Не знам до колко са верни тези приказки от хора, които са поръчвали от никем.Аз просто нямам автомобил и при поръчка на цяла конфигурация, не знам как ще я занеса до вкъщи (ако нещата са в отделни кутии. Ако всичко е в голям кашон, може да се измисли нещо (с двама приятели да отидем до офиса на Еконт, който е близо до вкъщи, и след това да вземем пратката). Ако някой има по-голям опит с поръчка на цяла конфигурация и вида, в който е опакована, ще помоля да сподели. :)

Цяла конфигурация ми излезе 20-2-3лева. Един кашон и едно пликче с кутиите. Това по спиди. Понеже ми е по удобен и на мен офиса на еконта поисках него, ама булката викаше че по спиди е по-тънко и ма нави. Големия кашон - от кутията, имаше и дръжка отгоре, все пак не знам дали всички са така.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.